ESEMÉNYEK

Közösségi Ház - Érem panteon - TemplomKépzőművészeti kiállítás (2018. március 4.)

Fotó: Zólyomi Norbert

MEGHÍVÓ (Word)

 

A RENDEZVÉNY PARAMÉTEREI:

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: SZENT GELLÉRT PLÉBÁNIA
PROJEKTAZONOSÍTÓ EFOP-1.3.7-17-2017-00041
RENDEZVÉNY, FOGLALKOZÁS CÍME: Nagyböjti képzőművészeti kiállítás
HELYSZÍN: 6723 Szeged, Tátra tér 5.
IDŐPONT: Megnyitó: 2018. március 4.
RÉSZTVEVŐK SZÁMA: 107 fő

 

A "Szeged-Csanádi Egyházmegye Közösségfejlesztése -Szeged - A társadalmi kohézió erősítése a szegedi Szent Gellért Plébánia és a Tarjánvárosi Élő Közösség Alapítvány közösségfejlesztő tevékenységének bővítésével" című projekt keretében 2018. március 4-26 között Nagyböjti képzőművészeti kiállítást szerveztünk a Szent Gellért Plébánián.

A kiállítást megelőzően Brzózka Marek és felesége Szántó Cecília, művész-tanárok "Kis festők találkozója címmel" találkoztak közösségünk hátrányos helyzetű gyermekeivel és tanítgatták őket az alkotás örömére. A kiállítás megnyitójára március 4-én a 10 órai szentmise után került sor. A rövid megnyitón szép számmal vettek részt híveink.

A kiállítás hétköznapokon is nyitva volt, így a plébánia vonzáskörébe tartozó három általános Iskola (Weöres Sándor Általános Iskola a Sólyom utcai Általános Iskola és a Bonifert Domonkos Általános Iskola) tanulói, valamint a Dr. Waltner Károly Egészségügyi Gyermekotthon lakói is gyönyörködhettek a művész házaspár bibliai tárgyú akvarell képeiben és szobraiban.

 

 

 

 

Vissza a Galériához