GYERTYALÁNG CSOPORT (Idősebb házasok)

A csoport "összehozására" voltak már kísérletek a rendszerváltozás előtt is, de sajnos kevés sikerrel. A jelenlegi kezdeményezés 1993-ban indult újra, 10-12 fővel. Tagjai az egészen kezdő házasoktól a nagyszülő korban lévőkig terjedt. Aztán - hála Istennek a létszám egyre nőtt, a problémák többrétegűbbé váltak, ezért - a csoport két részre oszlott, és így működik ma is. Egyikben a főleg kisgyermekes, fiatal házasok, a másikban gyakorlatilag bárki - akinek az időpont megfelel - részt vehet.
A csoport programja: kéthetenként csoport-összejövetel. Közös imádság után plébános úr lelki gondolatai, majd közös beszélgetések, egymás örömeinek, nehézségeinek megismerése, hogy az egymáshoz való közelebb kerüléssel segíteni, erősíteni tudjuk azt, aki éppen akkor rászorul. A csoport részt vesz az ünnepek előtti közös előkészületekben, ki-ki ha teheti fizikai értelemben is (pl. takarítás, stb...).
A csoport nyitott. Bárki, aki szívesen részt venne a vasárnapi misehallgatáson felül is a plébánia életében, csatlakozhat.
A csoportot T. Kis László és T. Kisné Marika vezeti.
Az összejövetelek időpontja: minden páros péntek, 19:30

 

 

 

Vissza a Csoportok oldalra