HIRDETMÉNYEK

AKTUÁLIS HIRDETÉSEK - ELMÚLT ESEMÉNYEK

Karácsonyi miserend (Felkerült: 2017. december 14-én)
Karácsonyi miserend:
December 24. Advent 4. vasárnapja: Szentmise: 10 óra
December 24. Karácsony vigíliája: Szentmise 16 óra
A szentmise után, a templom melletti hittanterembe, karácsonyi agapéra várja a karitász csoport a híveket.
Az éjféli mise 24 órakor kezdődik.
December 25. hétfő: Szentmise 10 óra
Az idei elsőáldozók pásztorjátékot mutatnak be.
Szentmise 18 óra
December 26. kedd: Szentmise 10 óra
Mise után borszentelés lesz, amelyre mindenki elhozhatja a saját termésű borát.
Igeliturgia 18 óra
Újságelőfizetés (Felkerült: 2017. december 14-én)
Kérjük azokat a testvéreket, akik a Keresztény Élet és az Új Ember hetilapokat, illetve az Adoremust rendszeresen vásárolják, újítsák meg előfizetési szándékukat a 2018. évre. Azok a testvéreink, akik még erre az évre nem rendezték előfizetésüket a jövő héten ezt pótolhatják.
Pásztorjáték (Felkerült: 2017. december 14-én)
A Weöres Sándor Általános Iskola 5. a osztályos diákjai december 21-én csütörtökön 17 órakor pásztorjátékot mutatnak be templomunkban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Betlehemi láng (Felkerült: 2017. december 14-én)
December 18-án, hétfőn a hajnali szentmisében érkezik templomunkba a betlehemi láng.
Rorate szentmisék (Felkerült: 2017. december 14-én)
A jövő héten is lesznek hajnali rorate szentmisék, hétfőn, kedden és szerdán reggel 6 órától. Ezt követően a templom melletti hittanteremben közös reggeli lesz, melyre mindenkit szeretettel várunk. Ezeken a napokon az esti szentmise elmarad. A hét többi napján a miserend változatlan.
A jövő hét szentjeinek ünnepei (Felkerült: 2017. december 7-én)
December 13. Szent Lúcia szűz és vértanú.
December 14. Keresztes Szent János.
Karácsonyt váró hangverseny (Felkerült: 2017. december 7-én)
December 17-én, vasárnap az esti szentmise után - kb. 18.45-től - Karácsonyt váró hangverseny lesz templomunkban. A koncert részletes programja a faliújságon olvasható.
Nyugdíjas Klub (Felkerült: 2017. december 7-én)
A Nyugdíjas Klub év végi ünnepi összejövetelét december 17-én vasárnap délután 4 órakor tartja a közösségi házban. Szeretettel várjuk nyugdíjas társainkat.
Karácsonyi Karitász Vásár (Felkerült: 2017. december 7-én)
Az Egyházmegyei Karitász szeretettel hív mindenkit december 12-én 14 órára a Karácsonyi Karitász Vásár megnyitására a Szeged Nagyáruházba. A vásár az áruház nyitva tartása alatt folyamatosan látogatható december 18-ig. A bevételt teljes egészében szegedi családok fűtés támogatására fordítják.
Rorate szentmisék (Felkerült: 2017. december 7-én)
A jövő héten is lesznek hajnali rorate szentmisék, hétfőn, kedden és szerdán reggel 6 órától. Ezt követően a templom melletti hittanteremben közös reggeli lesz, melyre mindenkit szeretettel várunk. Ezeken a napokon az esti szentmise elmarad. A hét többi napján a miserend változatlan.
Luca-búza (Felkerült: 2017. december 7-én)
A szentmise után Luca-búzát fogunk osztani, amit december 13-án szoktak elvetni. Vetés előtt érdemes a búzát 1 napig vízben áztatni, és meleg helyen tartani. A vetés után csak vékony földréteggel borítsuk a búzát, mert az a kikelés után kicsit megemeli a földet. Aki szeretné, a kizöldellt búzát elhozhatja a templomba. Köszönjük, ha saját nevelésű búzájukkal hozzájárulnak a közös Betlehemünk díszítéséhez.
A jövő hét szentjeinek ünnepei (Felkerült: 2017. november 30-án)
December 4. Damaszkuszi Szent János, (650k-750k) szír keresztény szerzetes, teológus, püspök, egyházatya, fellépett a képrombolók ellen.
December 6. Szent Miklós (270-343), Myra püspöke, jótékonykodó.
December 7. Szent Ambrus (339-397), milánói rendőrfőnök, majd püspök és egyházatya.
December 8. Szeplőtelen fogantatás ünnepe. Katolikus hittétel, amely szerint Szűz Mária már édesanyja, Szent Anna méhében az áteredő bűn nélkül fogant.
Karitász gyűlés (Felkerült: 2017. november 30-án)
December 10-én, vasárnap délután fél öttől Karitász gyűlés lesz a közösségi házban. Minden önkéntes megjelenésére számítunk.
"Egymillió csillag a szegényekért" (Felkerült: 2017. november 30-án)
Az "Egymillió csillag a szegényekért" szolidaritási akció is ebben az időszakban zajlik. Önkénteseink egy-egy mécsessel hívják fel a figyelmet a szegény családok helyzetére a templomunk előtt vasárnap és jövő héten szombaton, illetve vasárnap a szentmisék előtt és után. Pénzadományokat a kihelyezett üvegperselybe lehet tenni.
Tartós élelmiszergyűjtés (Felkerült: 2017. november 30-án)
Plébániai karitász csoportunk is csatlakozott az Országos Karitász adventi tartós élelmiszergyűjtési akciójához. Az adományokat a templomban elhelyezett kosárba, illetve az irodában lehet leadni december 4-től 15-ig.
Kalendárium, naptár (Felkerült: 2017. november 30-án)
Megérkezett a 2018. évi Katolikus Kalendárium, a Karitász naptár és a lapnaptár, melyek újságos asztalon találhatóak meg. Áruk: 400, 300, illetve 30 Ft, melyet a kiadvány perselybe kérünk bedobni.
Szeplőtelen fogantatás ünnepe (Felkerült: 2017. november 30-án)
December 8-án, pénteken, Szeplőtelen fogantatás napján déli 12 órakor, országos ima lesz hazánkért, melybe közösségünk is bekapcsolódik. Aki teheti, jöjjön el a templomba 12 órára, hogy közösen imádkozhassuk el a Rózsafüzért.
Szentségimádás (Felkerült: 2017. november 30-án)
December 5-én, kedden a szentségimádást már az iroda melletti közösségi teremben végezzük. Este a vesperás 17.30-kor kezdődik.
Rorate szentmisék (Felkerült: 2017. november 30-án)
Az elmúlt évekhez hasonlóan az adventi időszakban idén is lesznek hajnali rorate szentmisék, hétfőn, kedden és szerdán reggel 6 órától. Ezt követően a templom melletti hittanteremben közös reggeli lesz, melyre mindenkit szeretettel várunk. Ezeken a napokon az esti szentmise elmarad. A hét többi napján a miserend változatlan.
Szent András apostol (Felkerült: 2017. november 23-án)
A jövő hét szentjei közül Szent András apostol ünnepét szeretnénk kiemelni, amely november 30-án, csütörtökön lesz. Aki teheti, vegyen részt ezen a napon, az ünnepi igeliturgián.
Mikulás (Felkerült: 2017. november 23-án)
Kicsinyek és nagyok izgalommal várják a Mikulást, aki ebben az évben, december 3-án, vasárnap a 10 órai szentmise után jön templomunkba. Idén is szeretnénk közösen megtölteni a Mikulás puttonyát. Ezért az előtérbe kitettünk egy kosarat, amibe bele lehet tenni azt az édességet, amiről le tudunk mondani és azt a játékot, ami még jó állapotban van.
Első péntek (Felkerült: 2017. november 23-án)
December 1-én, első pénteken a szentmisét a templomgondozókért és a rózsafüzér társulat tagjaiért mutatjuk be.
Rózsafüzér Társulat (Felkerült: 2017. november 23-án)
A Rózsafüzér Társulat legközelebbi találkozója december 1-én, pénteken délután 5 órakor lesz az iroda melletti közösségi teremben.
Hazánkért otthon végzendő imádság (Felkerült: 2017. november 23-án)
A hazánkért otthon végzendő engesztelő imádságot december 1-től 7-ig kell elmondani. Kérjük azokat, akik erre vállalkoztak, ne feledkezzenek meg róla. Névsor a hirdetőtáblán olvasható.
Perselygyűjtés (Felkerült: 2017. november 16-án)
Mai perselygyűjtésünket a Karitász javára ajánljuk fel.
Mikulás (Felkerült: 2017. november 16-án)
Idén is szeretnénk közösen megtölteni a Mikulás puttonyát. Ezért a jövő héten az előtérbe kiteszünk egy kosarat, amibe bele lehet tenni azt az édességet, amiről le tudunk mondani és azt a játékot, ami még jó állapotban van.
Köszönet a arang javítására felajánlott adományokért (Felkerült: 2017. november 16-án)
Örömmel hirdetjük a kedves híveknek, hogy a harang javítására 151.940 Ft jött össze, amely a kiadásokat fedezte. Hálásan köszönjük kedves híveink nagylelkű adományait.
Nyugdíjas Klub (Felkerült: 2017. november 16-án)
A Nyugdíjas Klub következő összejövetele november 24-én, pénteken 10 órakor lesz a Közösségi házban. Minden nyugdíjas társunkat szeretettel várunk.
Képviselő-testületi gyűlés (Felkerült: 2017. november 16-án)
November 21-én, kedden este 7 órától képviselő-testületi gyűlés lesz a közösségi házban. Minden tag megjelenésére számítunk.
Jubiláns házasok megáldása (Felkerült: 2017. november 9-én)
Szeretettel felhívjuk a kedves hívek figyelmét, hogy november 26-án, vasárnap a délelőtti szentmisében lesz a jubiláns házasok megáldása. Aki szeretné ebben a szentmisében megújítani házassági fogadalmát, kérjük, iratkozzon fel a sekrestyében, vagy jelezze ezt az irodában.
Karitász-gyűlés (Felkerült: 2017. november 9-én)
November 19-én, vasárnap délután fél öttől karitász-gyűlés lesz a Közösségi Házban. Minden önkéntes megjelenésére számítunk.
Kanapé (Felkerült: 2017. november 2-án)
Ingyen elvihető kanapé felajánlás érkezett közösségünkhöz. Érdeklődni az irodában lehet.
Harang javítás (Felkerült: 2017. november 2-án)
Sokak kérésére és mindenki örömére megjavítattuk templomunk harangját. Ennek kiadása nem lett bekalkulálva az éves költségvetésbe, ezért aki teheti, anyagilag is támogassa ennek a javításnak a költségét. Adományaikat hálás szívvel köszönjük.
Elsőáldozás (Felkerült: 2017. november 2-án)
Templomunkban november 12-én, vasárnap a délelőtti szentmisében lesz az elsőáldozás. Kérjük a kedves testvéreket, kísérjék imáikkal a gyerekeket.
Esperes-kerületi rózsafüzéres találkozó (Felkerült: 2017. november 2-án)
November 6-án, hétfőn 16 órától esperes-kerületi rózsafüzéres találkozó lesz a móravárosi templomban. Aki közösen szeretne menni a programra, jöjjön a Budapesti krt. József A. sgt. kereszteződésénél lévő villamosmegállóba, ahonnan a 15.30-kor induló 3-as villamossal megyünk Móravárosba.
Rózsafüzér Társulat (Felkerült: 2017. október 26-án)
November 3-án, pénteken du. 5 órától a plébániai közösségi teremben a Rózsafüzér Társulat összejövetele lesz, melyre minden tagot szeretettel várunk.
Halottak napja (Felkerült: 2017. október 26-án)
November 2-án, csütörtökön, halottak napján 18 órakor lesz szentmise.
Mindenszentek ünnepe (Felkerült: 2017. október 26-án)
November 1-én, szerdán, Mindenszentek napján az ünnepi szentmise 18 órakor kezdődik. A szentmise után imaórát tartunk szeretteinkért.
Óra átállítás (Felkerült: 2017. október 19-én)
Szeretnénk felhívni a kedves hívek figyelmét, hogy a téli időszámítás október 29-én, jövő vasárnap hajnalban kezdődik, az órákat egy órával vissza kell állítani.
Gyűjtés (Felkerült: 2017. október 19-én)
A mai gyűjtésünket a missziók javára küldjük el.
Karolina Általános Iskola (Felkerült: 2017. október 19-én)
A Karolina Általános Iskola játszódélutánt szervez az iskola iránt érdeklődő nagycsoportos gyermekeknek és szüleinek. A programok plakátját a hirdetőtáblára kihelyeztük.
Nyugdíjas Klub (Felkerült: 2017. október 19-én)
A Nyugdíjas Klub következő foglalkozása október 26-án (csütörtökön) 10 órakor lesz a Közösségi Házban. Meghívott előadó Dr. Barna Gábor néprajzkutató, egyetemi tanár, aki a magyar búcsújáró helyekről fog vetítéssel egybekötött előadást tartani. Mindenkit szeretettel várunk.
Karitász gyűlés (Felkerült: 2017. október 12-én)
Október 22-én, vasárnap délután fél öttől karitász gyűlés lesz a közösségi házban. Minden önkéntes megjelenésére számítunk.
CsaládEgyetem (Felkerült: 2017. október 12-én)
A Pasztorális Helynökség CsaládKözPontja hívja az érdeklődőket a CsaládEgyetem következő kurzusára. Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta tart előadást 2017. október 17-én, kedden 18-kor a szegedi Katolikus Házban "Szex és hűség" címmel. További információk a plakáton és szórólapon szereplő elérhetőségeken olvashatók.
Egyházi hozzájárulás (Felkerült: 2017. október 5-én)
Ezen a héten elkezdtük az egyházi hozzájárulást kérő leveleinket kiküldeni. Köszönjük a kedves hívek megértését és támogatását.
Caritas Hungarica díj (Felkerült: 2017. október 5-én)
Átadásra került a Caritas Hungarica díj, melyet évente ítélnek oda az országban kiemelkedő karitász tevékenységet végző önkénteseknek. Egyházmegyénk egyik kitüntetettje Dr. Miseta Mária (Maja). Szeretettel gratulálunk neki és további életére, munkásságára Isten áldását kérjük.
"Itt élned, halnod kell" - rock musical (Felkerült: 2017. október 5-én)
Október 14-én, szombaton este 8 órától, a Dóm téren, "Itt élned, halnod kell" című történelmi rock musical kerül bemutatásra. A plakátot a hirdetőtáblára kitettük.
Fatima csodája - filmvetítés (Felkerült: 2017. október 5-én)
Október 14-én, szombaton délután fél négytől a közösségi ház Apor Vilmos termében a Fatima csodája című filmet vetítjük le az utolsó fatimai csoda 100. évfordulója alkalmából.
Karitász gyűlés (Felkerült: 2017. október 5-én)
Október 15-én, vasárnap délután fél öttől karitász gyűlés lesz a közösségi házban. Minden önkéntes megjelenésére számítunk.
Az egyházmegyei karitász felhívása (Felkerült: 2017. szeptember 28-án)
Visszatérő őszi programunk az Alkotóház, mely a Karácsonyi Karitász Vásárt készíti elő. A különféle ajándék- és dísztárgyak készítésének helyszíne az Ágota Kulturális és Közösségi Központ (Csongor tér 8.), ideje keddenként 15 és 18 óra között, október 3-tól november 28-ig. Szeretettel várunk mindenkit, aki szívesen bekapcsolódik az örömszerzés ilyen közvetett formájába. A vásár célja a szegények karácsonyának ünneppé tétele, főként tüzelő segély formájában.
Rózsafüzér Társulat (Felkerült: 2017. szeptember 28-án)
Október 6-án, pénteken du. 5 órától a plébániai közösségi teremben a Rózsafüzér Társulat összejövetele lesz, melyre minden tagot szeretettel várunk.
Engesztelő imahét (Felkerült: 2017. szeptember 28-án)
Az engesztelő imahét hazánkért és a békéért otthon végzendő imáit Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonya ünnepe előtt, október 1-től 7-ig kell mondani.
Rózsafüzér (Felkerült: 2017. szeptember 28-án)
Októberben, minden nap a szentmisék előtt este fél 6-tól közösen imádkozzuk el a Rózsafüzért, ezért a kedd esti vesperást 17 órakor kezdjük.
Szőlőfürt (Felkerült: 2017. szeptember 21-én)
Megjelent a Szőlőfürt ünnepi dupla száma, melynek önköltségi ára 250.- Ft. Vigyünk belőle ismerőseinknek, rokonainknak.
Terményáldás (Felkerült: 2017. szeptember 21-én)
Október 1-én a délelőtti szentmisén terményáldás lesz. Kérjük a híveket, hogy hozzanak otthon termelt zöldséget, gyümölcsöt, takarmányt, hogy hálát adhassunk, illetve kérjük Isten áldását a jövőbeli termésért.
Jerikó zarándoklat (Felkerült: 2017. szeptember 21-én)
Szeptember 30-án, szombaton Szegeden zárul az országos Jerikó zarándoklat, melynek részletes programja a faliújságon olvasható.
Nyugdíjas Klub (Felkerült: 2017. szeptember 21-én)
A Nyugdíjas Klub következő foglalkozása szeptember 29-én pénteken 10 órakor lesz a Közösségi Házban. Meghívott előadó: Pálmai Csaba gyógytornász, aki "Biztonságosan mozogni idős korban" címmel tart előadást. Minden nyugdíjas társunkat szeretettel várunk.
Szent Gellért Ifjúsági nap (Felkerült: 2017. szeptember 14-én)
A Szent Gellért Ifjúsági nap plakátját a hirdető táblára kitettük, az érdeklődők itt megnézhetik a nap programját.
Templombúcsú (Felkerült: 2017. szeptember 7-én)
Szeptember 24-én, vasárnap délelőtt 10 órától tartjuk templomunk búcsúját, melynek szónoka a soltvadkerti születésű Szakács Tibor atya lesz. Az ünnepi szentmise előtt két plakett kerül felhelyezésre a bejárati kapura. Szeretettel várunk mindenkit.
Templombúcsú (Felkerült: 2017. szeptember 7-én)
Szeptember 24-én, vasárnap délelőtt 10 órától tartjuk templomunk búcsúját. Az ünnepi szentmise előtt két plakett kerül felhelyezésre a bejárati kapura. Szeretettel várunk mindenkit.
Karitász gyűlés (Felkerült: 2017. szeptember 7-én)
Szeptember 17-én, vasárnap délután fél öttől karitász gyűlés lesz. Minden önkéntes megjelenésére számítunk.
Gyertyaláng csoport (Felkerült: 2017. szeptember 7-én)
Szeptember 15-én, pénteken tartja a nyári szünet utáni első találkozóját a Gyertyaláng csoport. Szeretettel várjuk a volt tagokat és azokat az érdeklődő felnőtteket is, akik szívesen beszélgetnek a hit kérdéseiről és szeretnének ebbe a közösségbe tartozni. Mivel ezen a napon ünnepeljük a Fájdalmas Anya ünnepét, aki teheti szentmisére is jöjjön el.
Plébániai hitoktatás (Felkerült: 2017. szeptember 7-én)
Szeretettel várjuk az óvodás és általános iskolás korú gyerekeket plébániai hitoktatásra. Az időpontot egyeztetés után jelöljük ki. Érdeklődni Zólyomi Norbert hittan tanárnál vagy az irodában lehet.
Veni Sancte (Felkerült: 2017. augusztus 27-én)
A tanévnyitó (Veni Sancte) szentmise két hét múlva, szeptember 3-án, vasárnap 10 órakor lesz templomunkban. Imádkozzunk közösen hittanosainkért és az elsőáldozásra készülőkért.
Engesztelő imahét hazánkért és a békéért (Felkerült: 2017. augusztus 27-én)
Az engesztelő imahét hazánkért és a békéért szeptember 1-től 7-ig tart. Kérjük, hogy az otthon végzendő imáról ne feledkezzenek el.
Rózsafüzéres összejövetel (Felkerült: 2017. augusztus 27-én)
Szeptember 1-én elsőpéntek lesz. A rózsafüzéresek ezen a napon 17 órakor a plébánia közösségi termében tartják szokásos összejövetelüket.
Igeliturgia (Felkerült: 2017. augusztus 27-én)
Augusztus 28-tól 31-ig templomunkban igeliturgia lesz.
XXVIII. Szegedi Nemzetközi Biblikus Konferencia (Felkerült: 2017. augusztus 27-én)
Augusztus 28-tól 30-ig lesz a XXVIII. Szegedi Nemzetközi Biblikus Konferencia, melynek igazgatója plébános atyánk. A program részeként augusztus 29-én, kedden este 19 órától jótékonysági hangverseny lesz a DÓM-ban, melyen közreműködik fiatal kántorunk Simon Bálint, a Szegedi Szimfonikus Zenekar, a Vaszy Kórus és a Szegedi Ökumenikus Kórus. Mindenkit szeretettel hívnak a szervezők.
Karitász gyűlés (Felkerült: 2017. augusztus 20-án)
Augusztus 27-én, vasárnap délután fél öttől karitász gyűlés lesz. Minden önkéntes megjelenésére számítunk.
Mária út (Felkerült: 2017. augusztus 20-án)
A Mária út ez évi zarándoknapja augusztus 26-án, szombat lesz. Ezen a napon a gyermeket váró édesanyákért imádkozunk. A mi plébániánk is csatlakozik ehhez a szép imaszándékhoz. Kérjük, hogy a szombat esti szentmise után minél többen vegyünk részt a közös imádságban. Egyben jelezzük, hogy az édesanyák imáját minden szombaton a szentmise után közösen mondjuk el. Bátorítjuk a kedves híveket, minél többen kapcsolódjanak be a Szent Mónika csoport által vezetett imádságba.
Egyházi hozzájárulás (Felkerült: 2017. augusztus 9-én)
A nyári hónapokban - az elmúlt évekhez hasonlóan - csökkent a plébánia bevétele. Ezért kérjük a kedves híveket, aki teheti, fizesse be az egyházi hozzájárulását. Megértő támogatásukat ezúton is köszönjük.
Igeliturgia (Felkerült: 2017. augusztus 9-én)
A jövő héten szerdától péntekig plébános atya pihenni megy a Bükkbe, ezért ezeken a napokon igeliturgia lesz templomunkban.
Cserkész tábor (Felkerült: 2017. augusztus 9-én)
Az 550. számú Márton Áron Cserkészcsapatunk a Mecsekben megkezdte táborozását. Imádkozzunk a táborlakókért, hogy élményekben gazdagon, egészségesen térjen haza mindenki.
Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való felkészülés (Felkerült: 2017. augusztus 3-án)
A 2020-ban megrendezésre kerülő 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való felkészülés alkalmából megkaptuk a felkészítő ima szövegét, amelyet mindenki hazavihet. Az imák az újságos asztalról ingyen elvihetőek.
Rózsafüzér Társulat (Felkerült: 2017. augusztus 3-án)
Augusztus 4-én, pénteken du. 5 órától a plébániai közösségi teremben a Rózsafüzér Társulat összejövetele lesz, melyre minden tagot szeretettel várunk.


TÉGLAJEGY ÁRUSÍTÁS

A Közösségi Ház makettje

A Közösségi ház fenntartásának elősegítésére téglajegyeket árusítunk, melyek 200, 1000, és 5000 Ft-os címletekben kaphatók a plébánián. Az építkezés Isten segítségével befejeződött, ám a tartozásainkat még rendeznünk kell. A Ház fenntartásához, vagyis a sikeres közösségi élet új helyszínének biztosításához anyagi forrásokat kell előteremtenünk. Ebben Önök is részt vállalhatnak, mert a téglajegy-bevételeket erre a célra fordítjuk.

A közösségi házat működtető TÉKA alapítvány a Csongrád Megyei Bíróság által nyilvántartásba vett közhasznú szervezet, és így az alapítványnak befizetett adományok után adókedvezményre jogosító igazolást is tudunk adni.

MISEREND

Vasárnap: 10 és 18 óra
Hétköznap: 18 óra

Gyóntatás: szentmisék előtt fél órával
Lelkibeszélgetés: előre megbeszélt időpontban, de sürgős ügyben bármikor lehet a plébánost keresni.

IRODAI SZOLGÁLAT

Hétfő - Péntek:
9-12 és 15-18 óra

ÁLLANDÓ PROGRAMOK

Minden hétfő, 18:00:
Szent Mónika imacsoport.

Minden kedd, 9:00-19:00:
Szentségimádás.
9:00: Laudes
17:30: Vesperás

Első szerda, 17:00:
Rózsafüzér társulat.

Első csütörtök, 17:30:
Szentségimádás.

Minden csütörtök, 17:00:
Mária Légió.

Első péntek,
a szentmise után:

Jézus Szíve litánia.

Utolsó péntek, 10:00:
Nyugdíjas Klub.

Első szombat, 17:30:
Közös ima Szűz Mária szándékára.

Minden szombat,
10:00-11:30:

Cserkészfoglalkozás.

Minden szombat, 15:30:
Igeliturgia az Acél utcai
Idősek Otthonában.

Havonta egyszer szentmise.

Minden szombat,
a szentmise után:

Isteni Irgalmasság imacsoport

Harmadik vasárnap,
16:30:
Karitász gyűlés

További programok:
Csoportok oldalon

EGYÉB