HIRDETMÉNYEK

AKTUÁLIS HIRDETÉSEK - ELMÚLT ESEMÉNYEK

Karitász gyűlés (Felkerült: 2019. augusztus 18-án)
Augusztus 25-én, vasárnap délután fél 5-től karitász gyűlés lesz. Minden önkéntes megjelenésére számítunk.
Szent István király ünnepe (Felkerült: 2019. augusztus 18-án)
Szent István királyunk ünnepén, augusztus 20-án, kedden 18 órakor lesz ünnepi szentmise. Ezen a napon a szentségimádás elmarad.
Rózsafüzéres zarándoklat (Felkerült: 2019. augusztus 9-én)
Rózsafüzéres zarándoklat lesz augusztus 15-én, csütörtökön Zákányszékre. Az ingyenes buszjárat a rókusi templom mellől a Pulcz utcából reggel 8 órakor indul. Minden hívőt szeretettel várnak a szervezők.
Iroda zárva (Felkerült: 2019. augusztus 9-én)
Augusztus 15-én, csütörtökön az iroda zárva lesz.
Nagyboldogasszony ünnepe (Felkerült: 2019. augusztus 9-én)
Augusztus 15-én, csütörtökön, Nagyboldogasszony ünnepén este 6 órakor lesz szentmise templomunkban. Ezen a napon egyházunk előírása szerint a szentmisén való részvétel kötelező.
Orgonánk cseréje (Felkerült: 2019. augusztus 2-án)
Nagy örömmel hirdetjük a kedves híveknek, hogy a majdnem 30 éves, megbízhatatlan orgonánk cseréjére sikerült anyagi forrást találni. 2.5 Millió Ft-ot Szeged Város Önkormányzatától, 2.5 Millió Ft-ot, pedig a Szeged-Csanádi Egyházmegyétől kaptunk. Plébános atya és kántorunk több hangszert is megnézett, míg végül az 5,7 Millió Ft-ba kerülő két manuálos Hauptwerk hangszer mellett döntöttek. Az orgona beépítése hamarosan elkezdődik és reményeink szerint templomunk búcsújakor szeptember 29-én meg is szólal. A fennmaradó 700.000 Ft vételár fedezetére a későbbiekben gyűjtést tervezünk indítani.
Hangos Biblia (Felkerült: 2019. augusztus 2-án)
Még lehet jelentkezni a Hangos Biblia programjába, melynek keretében Jeremiás próféta könyvét olvassuk fel. Kérjük azokat, akik szeretnének bekapcsolódni ebbe a programba, iratkozzanak fel irodai időben a plébánián. A felvételeket várhatóan augusztus 5-től hétköznapokon 10 és 12 óra között készítenénk el.
Iroda nyitvatartása (Felkerült: 2019. augusztus 2-án)
Nyári szabadságolások miatt augusztus 5-től 16-ig az iroda hétköznapokon 15-18 óra között lesz nyitva. Megértésüket köszönjük.
Plébános nyári szabadságon (Felkerült: 2019. augusztus 2-án)
Augusztus 5-től 11-ig plébános atya nyári szabadságát tölti. Ezért, ezeken a napokon igeliturgia lesz.
KNK családi nyaralás (Felkerült: 2019. augusztus 2-án)
A Katona Nándor Közösség családi nyaralása augusztus 4-től 11-ig tart, imádkozzunk, hogy egészségesen, kipihenten érkezzenek haza.
Nyári napközis hittantábor (Felkerült: 2019. augusztus 2-án)
Pénteken befejeződött a plébániai hittanos tábor, melyben az európai uniós támogatásnak köszönhetően, 2 turnusban, 35-35 gyermeket tudtunk táboroztatni. A színvonalas programok összeállítása és lebonyolítása hitoktatóink, Szögi Ildikó és Zólyomi Norbert munkáját dicséri, melyet ezúton is köszönünk nekik. Egyben megköszönjük azoknak az önkénteseknek is a segítségét, akik a háttér munkákban vettek részt.
Hangos Biblia (Felkerült: 2019. július 28-án)
Még lehet jelentkezni a Hangos Biblia programjába, melynek keretében Jeremiás próféta könyvét olvassuk fel. Kérjük azokat, akik szeretnének bekapcsolódni ebbe a programba, iratkozzanak fel irodai időben a plébánián. A felvételeket várhatóan augusztus 5-től hétköznapokon 10 és 12 óra között készítenénk el.
Járműszentelés (Felkerült: 2019. július 28-án)
Augusztus 3-án, a szombat esti szentmise után 19 órakor a Magyar Autóklub és az Árpád-házi Szent Erzsébet Plébánia Szent Kristóf napi járműszentelést végez Újszegeden a Torontál téri nagyparkolóban, melyre szeretettel hívják nem csak az autósokat, hanem bármilyen egy, két és több kerekű járművek tulajdonosait.
Havasboldogasszony búcsú (Felkerült: 2019. július 28-án)
Augusztus 3-4-én lesz a nagy múltú alsóvárosi Havasboldogasszony búcsú jövő hétvégén. Programjáról szórólapokat tettünk ki az újságos asztalra.
Rózsafüzér Társulat (Felkerült: 2019. július 28-án)
Augusztus 2-án, pénteken du. 5 órától a plébániai közösségi teremben a Rózsafüzér Társulat összejövetele lesz, melyre minden tagot szeretettel várunk.
Nyári napközis hittantábor (Felkerült: 2019. július 28-án)
Az előző héten elkezdődött a plébániai hittanos tábor, amely a következő héten még folytatódik. Az európai uniós támogatásnak köszönhetően, 2 turnusban, 35-35 gyermeket tudunk táboroztatni. A színvonalas programok összeállítása és lebonyolítása hitoktatóink, Szögi Ildikó és Zólyomi Norbert munkáját dicséri, melyet ezúton is köszönünk nekik. Egyben megköszönjük azoknak az önkénteseknek is a segítségét, akik a háttér munkákban vettek részt. Imádkozzunk, hogy a következő hét is sikeres legyen.
"Csendes Percek" szoba (Felkerült: 2019. július 19-én)
Európai uniós pályázatból megkezdődött a gyóntatószoba felújítása. Itt kerül kialakításra az úgynevezett "Csendes Percek" szoba, amely a szentgyónás elvégzése mellett lehetőséget fog nyújtani szentségimádásra is. Így a téli nagy hidegekben a keddi szentségimádást is itt fogjuk méltóképpen tartani. Itt jegyeznénk meg, hogy a pályázati pénzeket, csak arra a célra költhetjük el, amire azt odaítélték, ebből a plébánia és a templom fenntartása, a rezsi költségek, a bérek és járulékok nem fizethetők. Ezeket a kedves hívek egyházi hozzájárulásából és egyéb adományokból tudjuk rendezni. Ezért most is szeretnénk kérni, hogy aki teheti, támogassa egyházközségünket egyházi hozzájárulásával, vagy egyéb adománnyal. Megértésüket hálás szívvel köszönjük.
Hangos Biblia (Felkerült: 2019. július 19-én)
Július 22-től lehet jelentkezni a Hangos Biblia programjába, melynek keretében Jeremiás próféta könyvét olvassuk fel. Kérjük azokat, akik szeretnének bekapcsolódni ebbe a programba, iratkozzanak fel irodai időben a plébánián. A felvételeket várhatóan augusztus 5-től hétköznapokon 10 és 12 óra között készítenénk el.
Orgonák éjszakája (Felkerült: 2019. július 19-én)
Egyházközségünk is bekapcsolódik a Filharmónia által szervezett országos programba, az Orgonák éjszakájába. Július 20-án, szombaton már az esti szentmisében is hallhatunk előadási darabokat, 18.45-től pedig orgonahangversennyel folytatódik a program. Az előadó kántorunk, Simon Bálint lesz.
Cserkésztábor (Felkerült: 2019. július 19-én)
Az 550. számú Márton Áron Cserkészcsapatunk Veszprém megyében, Farkasgyepűn megkezdte táborozását. Imádkozzunk a táborlakókért, hogy élményekben gazdagon, egészségesen térjen haza mindenki.
Plébániai iroda zárva (Felkerült: 2019. július 6-án)
A jövő héten, nyári szabadságolások miatt a plébánián irodája délelőtt zárva lesz. A hivatal 15-18 óra között lesz nyitva.
Plébániai nyaralás miatt igeliturgia (Felkerült: 2019. július 6-án)
Plébániai közösségünk július 8-13. között a Szombathelyen és környékén nyaral. Mivel a csoportot plébános atya is elkíséri, hétfőtől szombatig igeliturgia lesz. Köszönjük a kedves hívek megértését és imádkozzunk az út sikerességéért.
Szőlőfürt (Felkerült: 2019. június 28-án)
Megjelent a Szőlőfürt nyári száma, vigyünk belőle rokonainknak, ismerőseinknek. Aki teheti, 200.- Ft-tal járuljon hozzá a nyomdai költségekhez.
Szőlő-Levél (Felkerült: 2019. június 28-án)
A Szőlő-Levél ettől a héttől nyári szünetet tart. Legközelebb szeptemberben fog megjelenni. Hirdetéseink továbbra is olvashatók a plébánia honlapján.
Rózsafüzér Társulat (Felkerült: 2019. június 28-án)
Július 5-én, pénteken 17 órától a Rózsafüzér Társulat találkozója lesz az iroda melletti közösségi teremben, melyre mindenkit szeretettel várunk.
Nyugdíjas Klub (Felkerült: 2019. június 20-án)
A Nyugdíjas Klub június 27-én, csütörtökön kirándulást szervez az Ópusztaszeri Nemzeti Park és a Feszty körkép megtekintéséhez. Részvételi díj 1.000,- Ft/fő. Találkozás: június 27-én délután 13.25-kor a Mars téri buszpályaudvar 14-es kocsiállásánál.
Családi nyaralás megbeszélése (Felkerült: 2019. június 20-án)
Június 25-én, kedden az esti szentmise után megbeszélés lesz a szombathelyi családi nyaralással kapcsolatban. Minden utastárs megjelenésére számítunk.
Egyházmegyei hivatásgondozó napok (Felkerült: 2019. június 13-án)
Augusztus 16-18. között egyházmegyei hivatásgondozó napok lesznek Ópusztaszeren, a Magyarok Nagyasszonya Plébánián 15 és 20 év közötti fiúknak. A program plakátja a hirdetőtáblán olvasható.
Úrnapja (Felkerült: 2019. június 13-án)
Június 23-án, Úrnapján, a 10 órai szentmise után körmenet lesz a téren. Szeretettel várjuk a kedves híveket erre az ünnepi alkalomra. Kérjük, segítsenek a négy oltár felállításában.
Szentségimádás (Felkerült: 2019. június 13-án)
Június 22-én, szombaton 17 órától szentségimádás lesz templomunkban. Ezzel bekapcsolódunk a 2020-ban megrendezendő budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való felkészülésre.
Te Deum (Felkerült: 2019. június 7-én)
Június 16-án, vasárnap a 10 órai szentmisén lesz a hittanos gyerekek évzárója, a Te Deum. Kérjük a gyerekeket és szüleiket, hogy a nyári szünetben is rendszeresen járjanak szentmisére!
Pünkösdhétfő (Felkerült: 2019. június 7-én)
Pünkösdhétfőn, június 10-én plébániai közösségi napot tartunk. A program délelőtt 10 órakor kezdődik. Aki teheti, pünkösdhétfőre hozzon magának tányért, (csajkát), kanalat és poharat a gulyásleveshez és a vízhez. A szentmise ezen a napon kivételesen délután 17 órakor kezdődik. A nap sikeréhez mindig nagymértékben hozzájárul a kedves hívek sütije, melyet most is szeretettel kérünk. A részletes programot a faliújságra kitettük.
Rózsafüzér Társulat (Felkerült: 2019. május 30-án)
Június 7-én, pénteken 17 órától a Rózsafüzér Társulat találkozója lesz az iroda melletti közösségi teremben, melyre mindenkit szeretettel várunk.
Köszönet a támogatásért (Felkerült: 2019. május 30-án)
Hálásan köszönjük, hogy nehéz anyagi helyzetünkre vonatkozó kérésünket többen meghallották. Továbbra is kérjük, hogy aki teheti, rendezze ez évi egyházi hozzájárulását. Befizetni lehet az irodában személyesen, vagy a faliújságra kitett sárga csekken, illetve banki átutalással. Az egyházközség bankszámla számát az újságos asztalra, elvihető formában kitettük. Megértő támogatásukat ezúton is köszönjük.
Pünkösdhétfői lelki nap (Felkerült: 2019. május 30-án)
Pünkösdhétfőn, június 10-én plébániai lelki napot tartunk. A program délelőtt 10 órakor kezdődik. A nap folyamán kézműves foglalkozások lesznek, melyhez szeretnénk kérni olyan kötőfonalat, amelyet otthon már nem tudnak felhasználni. A lelki nap délutánján gyermek illetve családi hangversenyt rendezünk, ezért kérjük a hangszeren tanuló, vagy szépen éneklő gyerekeket, felnőtteket jelentkezzenek az irodában, vagy Kalocsainé Katinál. Ingyenes ebédet azoknak tudunk adni, akik június 2-ig előzetesen bejelentkeznek. A szentmise ezen a napon kivételesen délután 17 órakor kezdődik. A nap sikeréhez mindig nagymértékben hozzájárul a kedves hívek sütije, melyet most is szeretettel kérünk. A program szórólapja itt letölthető.
Pünkösdi kilenced a Szent József Templomban (Felkerült: 2019. május 30-án)
A Szent József Templomban május 31-én pünkösdi kilenced indult, melynek részletes programját a faliújságra kitettük.
Egyházközségünk fenntartása labilissá vált (Felkerült: 2019. május 23-án)
Az utóbbi időben nagy mértékben csökkent a plébánia bevétele, melynek következtében az egyházközségünk fenntartása labilissá vált. Ezért kérjük a kedves híveket, aki teheti, fizesse be az egyházi hozzájárulását. Megértő támogatásukat ezúton is köszönjük. Itt szeretnénk megemlíteni, hogy az európai uniós pályázati pénzekből plébániánk fenntartását nem tudjuk finanszíroni.
Cserkész próbáztatás és fogadalomtétel (Felkerült: 2019. május 23-án)
Június 1-én, szombaton délután lesz cserkészeink próbáztatása, majd a 18 órakor kezdődő szentmisében fogadalomtételre kerül sor. Sok szeretettel várunk mindenkit erre a fontos eseményre!
Nyugdíjas Klub (Felkerült: 2019. május 23-án)
A Nyugdíjas Klub következő összejövetele május 31-én, pénteken 10 órakor lesz a Közösségi Házban. Minden nyugdíjast szeretettel várunk.
Pünkösdhétfői lelki nap (Felkerült: 2019. május 16-án)
Pünkösdhétfőn, június 10-én plébániai lelki napot tartunk. A program délelőtt 10 órakor kezdődik. A nap folyamán kézműves foglalkozások lesznek, melyhez szeretnénk kérni olyan kötőfonalat, amelyet otthon már nem tudnak felhasználni. A lelki nap délutánján gyermek illetve családi hangversenyt rendezünk, ezért kérjük a hangszeren tanuló, vagy szépen éneklő gyerekeket, felnőtteket jelentkezzenek az irodában, vagy Kalocsainé Katinál. Ingyenes ebédet azoknak tudunk adni, akik június 2-ig előzetesen bejelentkeznek. A szentmise ezen a napon kivételesen délután 17 órakor kezdődik. A nap sikeréhez mindig nagymértékben hozzájárul a kedves hívek sütije, melyet most is szeretettel kérünk.
Egyházzenei kórus koncert (Felkerült: 2019. május 16-án)
Május 24-én, pénteken és június 1-én, szombaton este 19 órától egyházzenei kórus koncert lesz templomunkban. Fellépők: A Partiscum kórus, a Karolina kórus és az olaszországi Harmonia Mundi kórus, akik Szardínia szigetéről érkeznek. Minden kedves hívünket szeretettel várjuk.
SzJA kétszer 1% utolsó lehetőség! (Felkerült: 2019. május 16-án)
Kérjük a kedves Híveket, hogy adójuk kétszer 1%-ának felajánlásával ez évben is támogassák egyházunkat és a Közösségi Ház fenntartását segítő TÉKA Alapítványt! Felhívjuk a figyelmüket, hogy az utolsó lehetőség a rendelkező nyilatkozatok leadására, vagy postára adására május 20., hétfő, 24 óra. Rendelkező nyilatkozat az újságos asztalról elvihető.
Nyári napközis hittantábor (Felkerült: 2019. május 9-én)
Az idén is szervezünk nyári napközis hittantábort. A tábor időpontja: 2019. július 22. - augusztus 2. Jelentkezni a hitoktatóknál vagy az irodában lehet legkésőbb június 1-ig.
Karitász gyűlés (Felkerült: 2019. május 9-én)
Május 19-én, vasárnap 16.30-tól karitász gyűlés lesz, melyre minden önkéntest szeretettel várunk.
SzJA kétszer 1%-ának felajánlása (Felkerült: 2019. május 2-án)
Kérjük a kedves Híveket, hogy adójuk kétszer 1%-ának felajánlásával ez évben is támogassák Egyházunkat és a Közösségi Ház fenntartását segítő TÉKA Alapítványt!
Dr. Molnár Amália temetése és gyászmiséje (Felkerült: 2019. május 2-án)
Közösségünk szeretett tagja, Dr. Molnár Amália, Málcsika április 28-án, vasárnap az égi hazába költözött. Temetése május 8-án, szerdán 14 órakor lesz a Belvárosi temetőben, a gyászmise pedig 16 órakor kezdődik a templomunkban.
Igeliturgia (Felkerült: 2019. május 2-án)
Plébános atya a jövő héten folytatja országjárását a "Hangos Biblia" népszerűsítése miatt, ezért hétfőn és kedden igeliturgia lesz.
Lorettói litánia (Felkerült: 2019. május 2-án)
Május hónapban minden este a szentmisék és igeliturgiák után közösen imádkozzuk el a Lorettói litániát.
Toronyirány Magazin (Felkerült: 2019. április 26-án)
A Toronyirány Magazin húsvéti száma az újságos asztalról ingyen elvihető.
Szőlőfürt (Felkerült: 2019. április 26-án)
Megjelent a Szőlőfürt húsvéti száma. Aki teheti, 150.- Ft-tal járuljon hozzá a nyomdai költséghez.
SzJA kétszer 1%-a (Felkerült: 2019. április 26-án)
Kérjük a kedves Híveket, hogy adójuk kétszer 1%-ának felajánlásával ez évben is támogassák Egyházunkat és a Közösségi Ház fenntartását segítő TÉKA Alapítványt!
Rózsafüzér Társulat (Felkerült: 2019. április 26-án)
Május 3-án, pénteken 17 órától a Rózsafüzér Társulat találkozója lesz az iroda melletti közösségi teremben, melyre mindenkit szeretettel várunk.
Lorettói litánia (Felkerült: 2019. április 26-án)
Május hónapban minden este a szentmisék és igeliturgiák után közösen imádkozzuk el a Lorettói litániát.
Plébános úr távol léte (Felkerült: 2019. április 26-án)
Plébános úr április 29-től május 3-ig országos körútra indul a "Hangos Biblia" népszerűsítése miatt, ezért hétfőtől csütörtökig igeliturgia lesz. Május 3-án elsőpénteken 18 órakor viszont szentmise lesz templomunkban.
Rózsafüzéres zarándoklat (Felkerült: 2019. április 26-án)
Április 29-én, hétfőn espereskerületi rózsafüzéres zarándoklat lesz Tiszaszigetre. Az ingyenes busz a Rókusi templom mögül a Pulcz utcából indul 15.45-kor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.
Lengyelországi zarándoklat (Felkerült: 2019. április 26-án)
Április 27-29. között közösségünk tagjai lengyelországi zarándoklaton vesznek részt. Imádkozzunk, hogy lelkileg megerősödve, egészségesen térjenek haza.
Szőlőfürt (Felkerült: 2019. április 11-én)
Megjelent a Szőlőfürt húsvéti száma. Aki teheti, 150.- Ft-tal járuljon hozzá a nyomdai költséghez.
Jelentkezés papi szemináriumba (Felkerült: 2019. április 11-én)
A Szeged-Csanádi Egyházmegye várja azon nagykorú nőtlen férfiak jelentkezését, akik papi hivatást éreznek lelkükben és az egyházmegyénkben szeretnének szolgálni. A felvételhez szükséges dokumentumok: kézzel írt kérvény, melyben a jelentkező kéri a püspököt, hogy vegye fel az egyházmegye kispapjai sorába. Kézzel írt rövid önéletrajz, keresztelési anyakönyvi másolat, az érettségi bizonyítvány fénymásolata, plébánosi vagy lelkészi ajánlás.
Húsvéthétfő (Felkerült: 2019. április 11-én)
Április 22-én, húsvéthétfőn délelőtt 10 órakor szentmise, 18 órakor pedig igeliturgia lesz.
A húsvéti időszakhoz kapcsolódó szertartások (Felkerült: 2019. április 11-én)
A húsvéti időszakhoz kapcsolódó szertartások ebben az évben következőképpen alakulnak:
Április 18. Nagycsütörtök:
18 óra Az Utolsó Vacsora miséje, utána imádságos virrasztás 20 óráig. Ekkor gyónási lehetőség is lesz
Április 19. Nagypéntek:
15 óra A templomot kinyitjuk, hogy aki szeretne itt imádkozni, megtehesse azt.
17.30 Keresztút 18 óra Urunk megváltó szenvedésének ünnepe: Passió, Kereszthódolat, Áldoztatás.
Április 20. Nagyszombat:
Reggel 9 órától a templom nyitva lesz, lehetőséget biztosítva a csöndes imádságra a Szentsírnál. Kérjük, hogy aki a Szentsír őrzésére nagyszombaton imaórát tud vállalni, iratkozzon fel a sekrestyében! 19 óra Húsvét Vigíliája, az egyházi év csúcsa, a legnagyobb ünnepünk: Krisztus feltámadásának ünneplése. Feltámadási körmenet a téren. (Befejezés: kb. 21.00).
Április 21. Húsvétvasárnap:
A szentmisék délelőtt 10 és este 6 órakor lesznek.
Április 22. Húsvéthétfő:
Délelőtt 10 órakor szentmise, este 6 órakor igeliturgia lesz.
Szentsír díszítése (Felkerült: 2019. április 11-én)
A Szentsír díszítésére szánt virágokat szerdáig kérjük elhozni. Aki anyagiakkal szeretne hozzájárulni a díszítéshez, az a sekrestyeajtó melletti perselybe tegye az erre a célra szánt összeget.
SzJA kétszer 1% (Felkerült: 2019. április 4-én)
Közeleg az adóbevallások időszaka. Felhívjuk a kedves hívek figyelmét, hogy adójuk kétszer 1%-át ajánlhatják fel egyházunk és a közösségi házat fenntartó Tarjánvárosi Élő Közösség Alapítvány (TÉKA) javára. A felajánlást elektronikusan vagy papír alapon, az adóbevallástól elkülönülten, lehet beadni a 18EGYSZA jelű nyomtatványon. Papír alapú benyújtás esetén a kitöltött nyomtatványt lezárt postai borítékban személyesen kell benyújtani a NAV ügyfélszolgálatán vagy postán feladni 2019. május 20-ig. A 18EGYSZA jelű nyomtatványok az újságos asztalról elvihetők.


TÉGLAJEGY ÁRUSÍTÁS

A Közösségi ház fenntartásának elősegítésére téglajegyeket árusítunk, melyek 200, 1000, és 5000 Ft-os címletekben kaphatók a plébánián. Az építkezés Isten segítségével befejeződött, ám a tartozásainkat még rendeznünk kell. A Ház fenntartásához, vagyis a sikeres közösségi élet új helyszínének biztosításához anyagi forrásokat kell előteremtenünk. Ebben Önök is részt vállalhatnak, mert a téglajegy-bevételeket erre a célra fordítjuk.

A közösségi házat működtető TÉKA alapítvány a Csongrád Megyei Bíróság által nyilvántartásba vett közhasznú szervezet, és így az alapítványnak befizetett adományok után adókedvezményre jogosító igazolást is tudunk adni.

MISEREND

Vasárnap: 10 és 18 óra
Hétköznap: 18 óra

Gyóntatás: szentmisék előtt fél órával
Lelkibeszélgetés: előre megbeszélt időpontban, de sürgős ügyben bármikor lehet a plébánost keresni.

IRODAI SZOLGÁLAT

Hétfő - Péntek:
9-12 és 15-18 óra

ÁLLANDÓ PROGRAMOK

Minden hétfő, 18:00:
Szent Mónika imacsoport.

Minden kedd, 9:00-19:00:
Szentségimádás.
9:00: Laudes
17:30: Vesperás

Első szerda, 17:00:
Rózsafüzér társulat.

Első csütörtök, 17:30:
Szentségimádás.

Minden csütörtök, 17:00:
Mária Légió.

Első péntek,
a szentmise után:

Jézus Szíve litánia.

Utolsó péntek, 10:00:
Nyugdíjas Klub.

Első szombat, 17:30:
Közös ima Szűz Mária szándékára.

Minden szombat,
10:00-11:30:

Cserkészfoglalkozás.

Minden szombat, 15:30:
Igeliturgia az Acél utcai
Idősek Otthonában.

Havonta egyszer szentmise.

Minden szombat,
a szentmise után:

Isteni Irgalmasság imacsoport

Harmadik vasárnap,
16:30:
Karitász gyűlés

További programok:
Csoportok oldalon

EGYÉB