HIRDETMÉNYEK

AKTUÁLIS HIRDETÉSEK - ELMÚLT ESEMÉNYEK

"Szent István Kenyere" búcsú (Felkerült: 2018. augusztus 12-én)
A Mórahalmi Önkormányzat és az Egyházmegye szeretettel hívja a kedves híveket augusztus 19-én a "Szent István Kenyere" búcsúra. A részletes program a hirdetőtáblán olvasható.
Rózsafüzéres zarándoklat (Felkerült: 2018. augusztus 12-én)
Augusztus 15-én, szerdán Rózsafüzéres zarándoklat lesz Zákányszékre. Az ingyenes buszjárat a rókusi templom mellől reggel 8 órakor indul. Minden hívőt szeretettel várnak a szervezők.
Iroda zárva (Felkerült: 2018. augusztus 12-én)
Augusztus 15-én, szerdán az iroda zárva lesz.
Nagyboldogasszony ünnepe (Felkerült: 2018. augusztus 12-én)
Augusztus15-én, szerdán, Nagyboldogasszony ünnepén este 6 órakor lesz szentmise templomunkban. Ezen a napon egyházunk előírása szerint a szentmisén való részvétel kötelező.
Egyházzenei koncert (Felkerült: 2018. augusztus 12-én)
Az európai uniós pályázat támogatásával két egyházzenei koncertet hallhatnak a kedves hívek templomunkban. Az első hangverseny, augusztus 25-én, este 7 órakor lesz Kuzma Levente orgonaművész közreműködésével. Minél többen vegyünk részt rajta.
Egyházi hozzájárulás (Felkerült: 2018. augusztus 5-én)
A nyári hónapokban - az elmúlt évekhez hasonlóan - csökkent a plébánia bevétele. Ezért kérjük a kedves híveket, aki teheti, fizesse be az egyházi hozzájárulását. Megértő támogatásukat ezúton is köszönjük.
Plébános atya szabadságon (Felkerült: 2018. augusztus 5-én)
Augusztus 6-tól 11-ig plébános atya nyári szabadságát tölti. Ezért, ezeken a napokon igeliturgia lesz.
KNK nyaralás (Felkerült: 2018. augusztus 5-én)
A Katona Nándor Közösség családi nyaralása augusztus 4-től 12-ig tart, imádkozzunk, hogy egészségesen, kipihenten érkezzenek haza.
Hittanos tábor (Felkerült: 2018. augusztus 5-én)
Pénteken befejeződött a plébániai hittanos tábor, melyben az európai uniós támogatásnak köszönhetően, 2 turnusban, 35-35 gyermeket tudtunk táboroztatni. A színvonalas programok összeállítása és lebonyolítása hitoktatóink, Szögi Ildikó és Zólyomi Norbert munkáját dicséri, melyet ezúton is köszönünk nekik. Egyben megköszönjük azoknak az önkénteseknek is a segítségét, akik a háttér munkákban vettek részt.
Plébános atya továbbképzésen (Felkerült: 2018. július 29-én)
Július 31-től augusztus 2-ig plébános atya továbbképzésen lesz. Ezért ezeken a napokon igeliturgia lesz.
Iroda zárva (Felkerült: 2018. július 29-én)
Július 30-án, hétfőn szabadságolások miatt az iroda zárva lesz. Megértésüket köszönjük.
Havasboldogasszony búcsú (Felkerült: 2018. július 29-én)
A nagy múltú alsóvárosi Havasboldogasszony búcsú jövő hétvégén, augusztus 4-5-én lesz. Programjáról szórólapokat tettünk ki az újságos asztalra.
Rózsafüzér Társulat (Felkerült: 2018. július 29-én)
Augusztus 3-án, pénteken du. 5 órától a plébániai közösségi teremben a Rózsafüzér Társulat összejövetele lesz, melyre minden tagot szeretettel várunk.
Hittanos tábor (Felkerült: 2018. július 29-én)
Az előző héten elkezdődött a plébániai hittanos tábor, amely a következő héten még folytatódik. Az európai uniós támogatásnak köszönhetően, 2 turnusban, 35-35 gyermeket tudunk táboroztatni. A színvonalas programok összeállítása és lebonyolítása hitoktatóink, Szögi Ildikó és Zólyomi Norbert munkáját dicséri, melyet ezúton is köszönünk nekik. Egyben megköszönjük azoknak az önkénteseknek is a segítségét, akik a háttér munkákban vettek részt. Imádkozzunk, hogy a következő hét is sikeres legyen.
Perselygyűjtés (Felkerült: 2018. július 17-én)
Megjelent a Toronyirány magazin nyári száma. Az újságos asztalról ingyen elvihető.
Cserkésztábor (Felkerült: 2018. júlus 9-én)
Az 550. számú Márton Áron Cserkészcsapatunk a Zemplénben megkezdte táborozását. Imádkozzunk a táborlakókért, hogy élményekben gazdagon, egészségesen térjen haza mindenki.
Perselygyűjtés (Felkerült: 2018. június 29-én)
A július 1-i perselygyűjtésünket központi célokra a püspökségre küldjük be.
Szőlő-Levél (Felkerült: 2018. június 29-én)
A Szőlő-Levél júliusban és augusztusban nyári szünetet tart. Legközelebb szeptemberben fog megjelenni. Hirdetéseink továbbra is megtalálhatók a plébániai honlapon.
Újság előfizetés (Felkerült: 2018. június 29-én)
Kérjük azokat a testvéreket, akik a Keresztény Élet, az Új Ember hetilapokat, illetve az Adorémuszt megrendelték a III. negyedévi előfizetésüket rendezzék.
Igeliturgia (Felkerült: 2018. június 29-én)
Plébániai közösségünk július 2-7. között a Zemplénben nyaral. Mivel a csoportot plébános atya is elkísérte, hétfőtől szombatig igeliturgia lesz. Köszönjük a kedves hívek megértését és imádkozzunk az út sikerességéért.
Rózsafüzéres találkozó (Felkerült: 2018. június 29-én)
Július 6-án, pénteken délután 5 órától rózsafüzéres találkozó lesz az iroda melletti közösségi teremben. Minden tag megjelenésére számítunk.
Nyugdíjas Klub (Felkerült: 2018. június 14-én)
A Nyugdíjas Klub nyári szünet előtti utolsó összejövetele június 29-én, pénteken 10 órakor lesz a Közösségi Házban. Minden nyugdíjas társunkat szeretettel várunk.
Cserkésztáborok támogatás (Felkerült: 2018. június 14-én)
Az 550. sz. Márton Áron Cserkészcsapat cserkészei nevében azzal a kéréssel fordulunk a kedves hívekhez, hogy az előző évekhez hasonlóan, idén is, támogassák nyári táboraikat élelmiszerekkel. Ez alkalommal is készítettünk egy listát, hogy elsősorban mely élelmiszerekre és milyen mennyiségben lenne szükség. Ezt kifüggesztettük a templomi faliújságra, illetve megtalálható az irodában is. Az adományokat június 30-ig az irodában lehet leadni. Segítségüket és imádságukat minden gyermek és vezető nevében előre is hálásan köszönjük!
Szőlőfürt (Felkerült: 2018. június 14-én)
Megjelent a Szőlőfürt nyári száma, aki teheti, 150.- Ft-tal járuljon hozzá a nyomdaköltséghez. Vigyünk belőle ismerőseinknek, rokonainknak.
Karitász gyűlés (Felkerült: 2018. június 14-én)
Június 24-én, vasárnap délután fél öttől karitász gyűlés lesz. Minden önkéntes megjelenésére számítunk.
Közösségfejlesztő tanfolyam (Felkerült: 2018. június 14-én)
Június 22-én, pénteken este 7 órától a Közösségi Házban folytatódik a plébániai közösségfejlesztő tanfolyam, melyre szeretettel várjuk a híveket.
Újabb napközis hittanos tábor (Felkerült: 2018. június 7-én)
Újabb napközis hittanos tábort szeretnénk hirdetni. A 2018. július 23-tól 27-ig tartó táborunkba közel 35 fő jelentkezett. Ha valaki még szeretne jönni, akkor néhány gyereket még tudunk fogadni.
Pályázati segítséggel még egy hetet tudunk szervezni július 30. és augusztus 3. között Helyszíne: Apor Vilmos Közösségi Ház (6723 Szeged, Iglói u.1. a templom mellett).
Lesz olyan nap, amikor kisebb kirándulást teszünk a városba. Ezek a programok még szervezés alatt vannak. A táborba jelentkezőknek részletes tájékoztatás a későbbiekben fogunk adni.
A költségek jelentős részét pályázati pénzből fedezzük. Az egyéb kiadásokra kérünk 3000 Ft hozzájárulást. Ha valaki érvényes városi bérlettel rendelkezik, neki csak 2000 Ft-ot kell fizetnie egy hétre.
Kérjük, hogy az érdeklődők minél előbb jelezzenek vissza, mert a maradék helyeket más plébániák hittanosai körében is meg fogjuk hirdetni!
Te Deum (Felkerült: 2018. június 7-én)
Június 17-én, vasárnap a 10 órai szentmisén lesz a hittanos gyerekek évzárója, a Te Deum. Kérjük a gyerekeket és szüleiket, hogy a nyári szünetben is rendszeresen járjanak szentmisére!
Gyulay Endre püspök úr vasmiséje (Felkerült: 2018. május 31-én)
Június 9-én, szombaton 10 órakor a Dómban Gyulay Endre püspök úr vasmiséjét tartja, amelyre minden hívőt szeretettel vár.
Igeliturgia (Felkerült: 2018. május 31-én)
A "Vallástörténeti szöveggyűjtemény az Újszövetséghez" című kötet magyar kiadását Benyik György és Szőnyi Etelka szerkesztette. A SZEK-JATEPress Kiadó által gondozott kötet bemutatóján szó esik a német változat adatairól is. A szerkesztőkkel Hamvas Endre adjunktus, a GFF tanára beszélget a Klebelsberg könyvtár (TIK) Auditórium Minimumban, 2018. június 8-án, pénteken, 17.00 órától. emiatt csak igeliturgia lesz pénteken. Emiatt az esti szentmise helyett igeliturgia lesz templomunkban.
Úrnapi körmenet (Felkerült: 2018. május 24-én)
Június 3-án, Úrnapján, a 10 órai szentmise után körmenet lesz a téren. Szeretettel várjuk a kedves híveket erre az ünnepi alkalomra. Kérjük, segítsenek a négy sátor felállításában.
"Szentségimádás a világ körül" (Felkerült: 2018. május 24-én)
A 2020-ban megrendezendő budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus szervezői "Szentségimádás a világ körül" című kezdeményezéssel fordultak a keresztény közösségek felé, hogy június 2-án, szombaton, Úrnapja előestéjén 17 órától szentségimádás keretében dicsőítsék az Oltáriszentségben jelenlévő Jézust. Ezen a napon világszerte 2020 helyszínen történik majd az eddigi legnagyobb világméretű szentségimádás. Plébániai közösségünk is csatlakozott e kezdeményezéshez. Szeretettel hívunk minden testvérünket erre az alkalomra, hogy részesei lehessünk Jézussal e világméretű lelki egységnek.
Rózsafüzér Társulat (Felkerült: 2018. május 24-én)
Június 1-én, elsőpénteken 17 órától a Rózsafüzér Társulat összejövetele lesz az iroda melletti közösségi teremben.
Városi gyalogos zarándoklat (Felkerült: 2018. május 17-én)
Május 27-én, vasárnap lesz a városi imádságos, gyalogos zarándoklat. A mi templomunkhoz 12 óra 30 perckor érkezik a menet. Az érdeklődők a zarándoklat részletes útvonalát a hirdető táblán és az újságos asztalra kitett szórólapokon olvashatják.
Egyházzenei hónap (Felkerült: 2018. május 17-én)
Az egyházzenei hónap keretében május 27-én, vasárnap az esti szentmisén közreműködik Nagy Gerda orgonatanár.
Karitász gyűlés (Felkerült: 2018. május 17-én)
Május 27-én, vasárnap délután fél 5-től karitász gyűlés lesz a Közösségi Házban. Minden önkéntes megjelenésére számítunk.
Nyugdíjas Klub (Felkerült: 2018. május 17-én)
A Nyugdíjas Klub következő összejövetelét a Dóm Látogatóközpontban tartja május 25-én, pénteken 10 órakor, ahol az állandó tárlat mellett megnézzük a "Boldogasszony-kiállítás"-t is. Gyülekezés a Dóm téren 9 óra 45 perckor. Minden nyugdíjas társunkat szeretettel várjuk.
Bérmálás (Felkerült: 2018. május 3-án)
Május 20-án, Pünkösd vasárnapján, este 6 órakor lesz a templomunkban a bérmálás, melyet az idén Serfőző Levente oktatási helynök fog celebrálni.
SzJA kétszer 1%-a (Felkerült: 2018. május 10-én)
Közeledik május 22. Kérjük a kedves Híveket, hogy adójuk kétszer 1%-ának felajánlásával ez évben is támogassák Egyházunkat és a Közösségi Ház fenntartását segítő TÉKA Alapítványt!
Gyulay Endre vasmiséje (Felkerült: 2018. május 10-én)
Június 9-én 10 órakor a Dómban tartja vasmiséjét Gyulay Endre püspök úr, amelyre minden hívőt szeretettel vár.
Chris atya (Felkerült: 2018. május 10-én)
Május 16-án, kedden 18-kor a szegedi Katolikus Házba várja az érdeklődőket a Pasztorális Helynökség egy rendhagyó beszélgetésre Chris atya, Srí Lanka-i jezsuita szerzetessel. Az este témája az erőszakmentes kommunikáció szerepe a kereszténység megélésében.
Plébániai lelkinap (Felkerült: 2018. május 3-án)
Május 21-én, Pünkösdhétfőn, plébániai lelkinapot tartunk. A program délelőtt 10 órakor kezdődik.
A lelkinap délutánján szeretnénk gyermek illetve családi hangversenyt rendezni. Ezért kérjük a hangszeren tanuló, vagy szépen éneklő gyerekeket, felnőtteket jelentkezzenek az irodában, vagy Kalocsainé Katinál.
Ingyenes ebédet azoknak tudunk adni, akik május 15-ig előzetesen bejelentkeznek.
A szentmise ezen a napon kivételesen délután 5 órakor kezdődik.
A nap sikeréhez mindig nagymértékben hozzájárul a kedves hívek sütije, melyet most is szeretettel kérünk.
Bérmálás (Felkerült: 2018. május 3-án)
Május 20-án, Pünkösd vasárnapján, este 6 órakor lesz a templomunkban a bérmálás. Imádkozzunk fiataljainkért!
SzJA kétszer 1%-a (Felkerült: 2018. április 26-án)
Kérjük a kedves Híveket, hogy adójuk kétszer 1%-ának felajánlásával ez évben is támogassák Egyházunkat és a Közösségi Ház fenntartását segítő TÉKA Alapítványt!
Rózsafüzér Társulat (Felkerült: 2018. április 26-án)
Rózsafüzér Társulat legközelebbi találkozója május 4-én, pénteken délután 5 órakor lesz az iroda melletti közösségi teremben.
Szentségimádás elmarad (Felkerült: 2018. április 26-án)
Május 1-én, kedden a szentségimádás elmarad.
Lorettói litánia (Felkerült: 2018. április 26-án)
Május hónapban minden este a szentmisék után közösen imádkozzuk el a Lorettói litániát.
Vízvezeték meghibásodása (Felkerült: 2018. április 19-én)
Egyházközségünket újabb kár érte. A több mint 40 éves vízvezetékünk törött el, aminek következtében tetemes ivóvíz folyt el. Ennek kijavítása folyamatban van. A nem tervezett kiadás több százezer forint, ami a plébánia költségvetésébe nem lett betervezve. Próbálunk segítséget kérni a püspökségtől is, de aki teheti, kérjük, támogassa az újabb kiadást. Adományaikat szokás szerint az almás dobozba tehetik. Megértésüket és segítségüket hálásan köszönjük.
Nyugdíjas Klub (Felkerült: 2018. április 19-én)
A Nyugdíjas Klub következő foglalkozása április 27-én, pénteken 10 órakor lesz a Közösségi Házban. Meghívott vendégünk Pintér András a régi Szegedről mesél, vetített képek segítségével. Minden nyugdíjas társunkat szeretettel várunk.
SzJA kétszer 1% felajánlás (Felkerült: 2018. április 12-én)
Közeleg az adóbevallások időszaka. Felhívjuk a kedves hívek figyelmét, hogy adójuk kétszer 1%-át május 22-ig ajánlhatják fel egyházunk és a Közösségi Házat fenntartó Tarjánvárosi Élő Közösség Alapítvány (TÉKA) javára. A felajánlást papír alapon, az adóbevallástól elkülönülten lehet beadni a 17EGYSZA jelű nyomtatványon, postai úton vagy személyesen a NAV ügyfélszolgálatán. Fontos, hogy a lezárt borítékon a leragasztás helyén rajta legyen az ügyfél aláírása! A felajánlást ügyfélkapuval rendelkezők elektronikusan is megtehetik. A nyomtatványok az újságos asztalról elvihetők.
Karitász gyűlés (Felkerült: 2018. április 12-én)
Április 22-én, vasárnap 16.30-tól karitász gyűlés lesz, melyre minden önkéntest szeretettel várunk.
Plébániánk hitéletét felmérő kérdőívek feldolgozása (Felkerült: 2018. április 5-én)
Elkészült a plébániánk hitéletét felmérő kérdőívek feldolgozása. Ennek értékelése és bemutatása április 16-án, hétfőn 18 órakor lesz a Közösségi Házban. Az értékelést a TV-ből is ismert Süveges házaspár fogja bemutatni. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.
Esperes-kerületi rózsafüzér találkozó (Felkerült: 2018. április 5-én)
Április 9-én, hétfőn esperes-kerületi rózsafüzér találkozó lesz Röszkén. A különjáratos busz a Rókusi templom mellől indul 16 órakor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.
Szőlőfürt (Felkerült: 2018. március 27-én)
Megjelent a Szőlőfürt húsvéti száma. Aki teheti, 150 Ft-tal járuljon hozzá a nyomdai költséghez.
Papi hivatás (Felkerült: 2018. március 27-én)
A Szeged-Csanádi Egyházmegye várja azon nagykorú nőtlen férfiak jelentkezését, akik papi hivatást éreznek lelkükben és az egyházmegyénkben szeretnének szolgálni. A felvételhez szükséges dokumentumok: kézzel írt kérvény, melyben a jelentkező kéri a püspököt, hogy vegye fel az egyházmegye kispapjai sorába. Kézzel írt rövid önéletrajz, keresztelési anyakönyvi másolat, az érettségi bizonyítvány fénymásolata, plébánosi vagy lelkészi ajánlás.
Nehéz helyzetben lévő családok (Felkerült: 2018. március 27-én)
Karitász csoportunk kéri, hogy aki tud nehéz helyzetben lévő családról, beteg emberről jelezze az az irodában. Családlátogatás után a segítségnyújtás módjáról személyre szabottan döntünk.
Szentségimádás (Felkerült: 2018. március 27-én)
Az Irgalmasság Imacsoport április 7-én, szombaton - az Irgalmasság vasárnapjának előestéjén - 17 órától Szentségimádást tart a templomban. Ezt az ünnepet 2000-ben Szent II. János Pál pápa iktatta be az egyházi ünnepek közé, akinek halála is ezen a napon volt. Szeretettel várnak mindenkit erre az ünnepi alkalomra.
Rózsafüzér Társulat (Felkerült: 2018. március 27-én)
Április 6-án, pénteken 17 órától Rózsafüzér Társulat találkozója lesz az iroda melletti közösségi teremben, melyre mindenkit szeretettel várunk.
Húsvéthétfő (Felkerült: 2018. március 27-én)
Április 2-án, húsvéthétfőn délelőtt 10 órakor szentmise, 18 órakor pedig igeliturgia lesz.
A húsvéti időszakhoz kapcsolódó szertartások (Felkerült: 2018. március 22-én)
A húsvéti időszakhoz kapcsolódó szertartások ebben az évben következőképpen alakulnak:
Március 29. Nagycsütörtök:
18 óra Az Utolsó Vacsora miséje, utána imádságos virrasztás 20 óráig. Ekkor gyónási lehetőség is lesz
Március 30. Nagypéntek:
15 óra A templomot kinyitjuk, hogy aki szeretne itt imádkozni, megtehesse azt.
17.30 Keresztút
18 óra Urunk megváltó szenvedésének ünnepe: Passió, Kereszthódolat, Áldoztatás.
Március 31. Nagyszombat:
Reggel 9 órától a templom nyitva lesz, lehetőséget biztosítva a csöndes imádságra a Szentsírnál. Kérjük, hogy aki a Szentsír őrzésére nagyszombaton imaórát tud vállalni, iratkozzon fel a sekrestyében!
19 óra Húsvét Vigíliája, az egyházi év csúcsa, a legnagyobb ünnepünk: Krisztus feltámadásának ünneplése. Feltámadási körmenet a téren. (Befejezés: kb. 21.00).
Április 1. Húsvétvasárnap: a szentmisék délelőtt 10 és esete 6 órakor lesznek.
Április 2. Húsvéthétfőn: délelőtt 10 órakor szentmise, este 6 órakor igeliturgia lesz.
A Szentsír díszítése (Felkerült: 2018. március 22-én)
A Szentsír díszítésére szánt virágokat szerdáig kérjük elhozni. Aki anyagiakkal szeretne hozzájárulni a díszítéshez, az a sekrestyeajtó melletti perselybe tegye az erre a célra szánt összeget.
Barkaszentelés (Felkerült: 2018. március 22-én)
Március 25-én, Virágvasárnap reggel a 10 órakor kezdődő szentmisén lesz a barkaszentelés, mellyel Krisztus jeruzsálemi ünnepélyes bevonulásának emlékét ünnepeljük.
Nyári időszámítás kezdete (Felkerült: 2018. március 13-án)
Március 25-én, szombatról vasárnapra virradóra lesz a tavaszi óra átállítás. Éjjel 2 órakor 3 órára kell előreigazítani az órákat.
Karitász gyűlés (Felkerült: 2018. március 13-án)
Március 26-án, vasárnap délután fél öttől karitász gyűlés lesz. Minden önkéntes megjelenésére számítunk.
Betegek kenete (Felkerült: 2018. március 13-án)
Március 25-én, Virágvasárnap az esti szentmise keretében lesz a betegek kenetének közös kiszolgáltatása templomunkban. Feltételek: betöltött 60. év, vagy rendszeres gyógyszerszedés, komoly fizikai, vagy lelki szenvedés hordozása. Jelentkezni a plébánián, vagy a sekrestyében lehet, feliratkozással.
SzJA kétszer 1% felajánlása (Felkerült: 2018. március 8-án)
Közeleg az adóbevallások időszaka. Felhívjuk a kedves hívek figyelmét, hogy adójuk kétszer 1%-át május 22-ig ajánlhatják fel egyházunk és a közösségi házat fenntartó Tarjánvárosi Élő Közösség Alapítvány (TÉKA) javára. A felajánlást papír alapon, az adóbevallástól elkülönülten lehet beadni a 17EGYSZA jelű nyomtatványon, postai úton vagy személyesen a NAV ügyfélszolgálatán. Fontos, hogy a lezárt borítékon a leragasztás helyén rajta legyen az ügyfél aláírása! A felajánlást ügyfélkapuval rendelkezők elektronikusan is megtehetik. 17EGYSZA jelű nyomtatványok az újságos asztalról elvihetők.
Felmérés (Felkerült: 2018. március 1-én)
Egyházközségünk lelki életéről szeretnénk egy felmérést készíteni. Ehhez az újságos asztalra kitett kérdőíveket név nélkül kérjük kitölteni és az almás dobozba március 15-ig beletenni. Segítségüket köszönjük.


TÉGLAJEGY ÁRUSÍTÁS

A Közösségi ház fenntartásának elősegítésére téglajegyeket árusítunk, melyek 200, 1000, és 5000 Ft-os címletekben kaphatók a plébánián. Az építkezés Isten segítségével befejeződött, ám a tartozásainkat még rendeznünk kell. A Ház fenntartásához, vagyis a sikeres közösségi élet új helyszínének biztosításához anyagi forrásokat kell előteremtenünk. Ebben Önök is részt vállalhatnak, mert a téglajegy-bevételeket erre a célra fordítjuk.

A közösségi házat működtető TÉKA alapítvány a Csongrád Megyei Bíróság által nyilvántartásba vett közhasznú szervezet, és így az alapítványnak befizetett adományok után adókedvezményre jogosító igazolást is tudunk adni.

MISEREND

Vasárnap: 10 és 18 óra
Hétköznap: 18 óra

Gyóntatás: szentmisék előtt fél órával
Lelkibeszélgetés: előre megbeszélt időpontban, de sürgős ügyben bármikor lehet a plébánost keresni.

IRODAI SZOLGÁLAT

Hétfő - Péntek:
9-12 és 15-18 óra

ÁLLANDÓ PROGRAMOK

Minden hétfő, 18:00:
Szent Mónika imacsoport.

Minden kedd, 9:00-19:00:
Szentségimádás.
9:00: Laudes
17:30: Vesperás

Első szerda, 17:00:
Rózsafüzér társulat.

Első csütörtök, 17:30:
Szentségimádás.

Minden csütörtök, 17:00:
Mária Légió.

Első péntek,
a szentmise után:

Jézus Szíve litánia.

Utolsó péntek, 10:00:
Nyugdíjas Klub.

Első szombat, 17:30:
Közös ima Szűz Mária szándékára.

Minden szombat,
10:00-11:30:

Cserkészfoglalkozás.

Minden szombat, 15:30:
Igeliturgia az Acél utcai
Idősek Otthonában.

Havonta egyszer szentmise.

Minden szombat,
a szentmise után:

Isteni Irgalmasság imacsoport

Harmadik vasárnap,
16:30:
Karitász gyűlés

További programok:
Csoportok oldalon

EGYÉB