HIRDETMÉNYEK

AKTUÁLIS HIRDETÉSEK - ELMÚLT ESEMÉNYEK

Terményáldás (Felkerült: 2016. szeptember 22-én)
Október 2-án a délelőtti szentmisén terményáldás lesz. Kérjük a híveket, hogy hozzanak otthon termelt zöldséget, gyümölcsöt, takarmányt, hogy hálát adhassunk, illetve kérjük Isten áldását a jövőbeli termésért.
Rózsafüzér (Felkerült: 2016. szeptember 22-én)
Októberben, minden nap a szentmisék előtt este fél 6-tól közösen imádkozzuk el a Rózsafüzért.
Engesztelő imahét hazánkért és a békéért (Felkerült: 2016. szeptember 22-én)
Az engesztelő imahét hazánkért és a békéért otthon végzendő imáit Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonya ünnepe előtt, október 1-től 7-ig kell mondani. Kérjük, hogy az otthon végzendő imákról ne feledkezzenek el.
Nyugdíjas Klub (Felkerült: 2016. szeptember 22-én)
A Nyugdíjas Klub következő foglalkozása szeptember 30-án, pénteken 10 órakor lesz a Közösségi Házban. Minden nyugdíjas társunkat szeretettel várunk!
Szent Gellért Ifjúsági Nap (Felkerült: 2016. szeptember 15-én)
A Szent Gellért Ifjúsági Nap plakátját a hirdető táblára kitettük, az érdeklődők itt megnézhetik a nap programját.
Közös templomtakarítás (Felkerült: 2016. szeptember 15-én)
A búcsút megelőző napon szeptember 24-én, szombaton délelőtt 9-től 12 óráig közös templomtakarítást tartunk. Jó lenne, ha minél többen bekapcsolódnánk ebbe a közösségi munkába.
Templomunk búcsúja (Felkerült: 2016. szeptember 15-én)
Templomunk búcsúját szeptember 25-én, vasárnap este tartjuk. Az ünnepi szentmise 18 órakor lesz, melynek szónoka Zsódi Viktor piarista atya lesz, közreműködik a LUMEN Együttes. A szentmisét megelőzően a Hangos Biblia hanganyagának rögzítésére kerül sor 14-től 17.30-ig Jelentkezni lehet a plébánia honlápján. Fél hattól Tóth Sándor szobrászművész Buday György grafikus, fametszőt ábrázoló plakettjét helyezzük el a templom kapun. Laudációt mond Barna Gábor. A szentmise után szokásos módon agapét rendezünk. Szeretettel kérjük a kedves híveket, hogy egy-egy tálca süteménnyel járuljanak hozzá az este sikeréhez.
Fenntartási költségeink (Felkerült: 2016. szeptember 8-án)
Templomunk, plébániánk és közösségi házunk működésének fenntartási költségeit nagymértékben a kedves hívek egyházi hozzájárulásából tudjuk fedezni. Eddig minden számlát és bért ki tudtunk fizetni. Ahhoz, hogy a továbbiakban se legyen fennakadás, ezek kifizetésében kérjük, hogy aki teheti, mielőbb rendezze ez évi egyházi hozzájárulását. A jövő héttől kezdődően levélben is kérni fogjuk erre azokat, akik még nem tudtak erre sort keríteni. Megértő támogatásukat előre is hálásan köszönjük!
Karitász gyűlés (Felkerült: 2016. szeptember 8-án)
Szeptember 18-án, vasárnap délután fél öttől karitász gyűlés lesz. Minden önkéntes megjelenésére számítunk.
Gyertyaláng csoport (Felkerült: 2016. szeptember 8-án)
Szeptember 16-án, pénteken tartja a nyári szünet utáni első találkozóját a Gyertyaláng csoport. Szeretettel várjuk a volt tagokat és azokat az érdeklődő felnőtteket is, akik szívesen beszélgetnek a hit kérdéseiről és szeretnének ebbe a közösségbe tartozni.
Templombúcsú (Felkerült: 2016. szeptember 8-án)
Templomunk búcsúját szeptember 25-én, vasárnap 18 órakor tartjuk. Az ünnepi szentmise szónoka Zsódi Viktor jezsuita atya lesz.
Szőlő-Levél (Felkerült: 2016. szeptember 1-én)
Szeptember 4-től ismét megjelenik a Szőlő-Levél, mely az aktuális hirdetéseket is tartalmazza. Ingyen elvihető az újságos asztalról!
Elsőáldozási felkészítés (Felkerült: 2016. szeptember 1-én)
Szeptember 11-től folytatódik az elsőáldozási felkészítés. A vasárnap délelőtti szentmiséket követően a közösségi házban találkozunk. Ezekre az alkalmakra a szülőket is várjuk közös beszélgetésre. A felkészítés további időpontjait és eseményeit az első alkalommal egyeztetjük. Mindenkit szeretettel várunk!
Képviselő-testületi gyűlés (Felkerült: 2016. szeptember 1-én)
Szeptember 6-án, kedden este 7 órától képviselő-testületi gyűlés lesz a közösségi házban. Minden tag megjelenésére számítunk.
Hitoktatás (Felkerült: 2016. szeptember 1-én)
Szeptember 5-től elkezdődik a plébániai, óvodai és iskolai hitoktatás. Ezzel kapcsolatban a hitoktatóknál érdeklődjenek!
Tanévnyitó szentmise és cserkésztoborzás (Felkerült: 2016. augusztus 26-án)
A tanévnyitó (Veni Sancte) szentmise szeptember 4-én, vasárnap 10 órakor lesz templomunkban. Imádkozzunk közösen hittanosainkért és az elsőáldozásra ké-szülőkért. A 10 órás szentmise után az 550. sz. Márton Áron Cserkészcsapat rövid bemutatót és toborzást tart a plébánia udvarán. Szeretettel várunk minden 3. osztályos, vagy ennél idősebb érdeklődő gyermeket szüleikkel együtt.
Rózsafüzér Társulat (Felkerült: 2016. augusztus 26-án)
Szeptember 2-án elsőpéntek lesz. A rózsafüzéresek ezen a napon 17 órakor a plébánia közösségi termében tartják szokásos összejövetelüket.
Biblikus Konferencia (Felkerült: 2016. augusztus 26-án)
Augusztus 29-től 31-ig lesz a 26. Biblikus Konferencia, melynek igazgatója plébános atyánk. Imádkozzunk a program szervezőiért, résztvevőiért. Ezeken a napokon templomunkban igeliturgia lesz.
Tanévnyitó (Veni Sancte) szentmise (Felkerült: 2016. augusztus 19-én)
A tanévnyitó (Veni Sancte) szentmise két hét múlva, szeptember 4-én, vasárnap 10 órakor lesz templomunkban. Imádkozzunk közösen hittanosainkért és az elsőáldozásra készülőkért.
Karitász gyűlés (Felkerült: 2016. augusztus 19-én)
Augusztus 28-án, vasárnap délután fél öttől karitász gyűlés lesz. Minden önkén-tes megjelenésére számítunk.
Szent István király ünnepe (Felkerült: 2016. augusztus 14-én)
Augusztus 20-án, Szent István királyunk ünnepén a szentmise este 6 órakor kezdődik.
Espereskerületi rózsafüzéres zarándoklat (Felkerült: 2016. augusztus 14-én)
Espereskerületi rózsafüzéres zarándoklat lesz augusztus 15-én Zákányszék-re. Indulás a rókusi templom mellől reggel 8 órakor, ingyenes autóbusszal. Visszaérkezés előreláthatólag, kb. 13 órakor. Kérjük a kedves híveket, minél többen vegyenek részt ezen a zarándoklaton.
Iroda zárva (Felkerült: 2016. augusztus 14-én)
Augusztus 15-én, hétfőn az iroda zárva lesz.
Nagyboldogasszony ünnepe (Felkerült: 2016. augusztus 14-én)
Augusztus15-én, hétfőn, Nagyboldogasszony ünnepén este 6 órakor lesz szentmise templomunkban. Ezen a napon egyházunk előírása szerint a szentmisén való részvétel kötelező.
Havasboldogasszony búcsú (Felkerült: 2016. július 31-én)
A nagy múltú alsóvárosi Havasboldogasszony búcsú jövő hétvégén, augusztus 6-7-én lesz. Programjáról szórólapokat tettünk ki az újságos asztalra.
Rózsafüzér Társulat (Felkerült: 2016. július 31-én)
Augusztus 5-én, pénteken du. 5 órától a plébániai közösségi teremben a Rózsafüzér Társulat összejövetele lesz, melyre minden tagot szeretettel várunk.
Igeliturgia (Felkerült: 2016. július 31-én)
A plébános atya távolléte miatt augusztus 1-től 6-ig (hétfőtől szombatig) igeliturgia lesz templomunkban.
Szentmise helyett igeliturgia (Felkerült: 2016. július 17-én)
Július 25-től 31-ig (hétfőtől szombatig) lesz a plébániai közösség családi nyaralása a Duna-kanyarba és környékére. Mivel a csoportot plébános úr is elkíséri, ezen a héten hétfőtől péntekig esténként igeliturgia lesz.
Plébániai családi nyaralás megbeszélése (Felkerült: 2016. július 17-én)
Közösségünk családi nyaralása a Duna-kanyarban július 25-től 31-ig tart. Az utazás előzetes megbeszélése július 19-én, kedden 18.30-tól lesz a templomban, melyre minden utastársat szeretettel várunk.
Hittanos tábor (Felkerült: 2016. július 10-én)
Egyházközségünk hittanosai július 11-től 14-ig (hétfőtől csütörtökig) napközis táborban vesznek részt a Közösségi Hházban a hitoktatók vezetésével. Értük is imádkozzunk!
Perselygyűjtés (Felkerült: 2016. július 3-án)
A július 3-i perselygyűjtésünket központi célokra a püspökségre küldjük be.
Cserkész tábor (Felkerült: 2016. július 3-án)
Az 550. számú Márton Áron Cserkészcsapat július 4-én, hétfőn kezdi meg táborozását. Imádkozzunk a táborlakókért, hogy élményekben gazdagon, egészségesen térjen haza mindenki.
Újságelőfizetés (Felkerült: 2016. július 3-án)
Kérjük azokat a testvéreket, akik a Keresztény Élet, az Új Ember hetilapokat, illetve az Adorémuszt megrendelték a III. negyedévi előfizetésüket rendezzék.
Szőlő-Levél (Felkerült: 2016. június 22-én)
A Szőlő-Levél júliusban és augusztusban nyári szünetet tart. Legközelebb szeptemberben fog megjelenni. Hirdetéseink továbbra is megtalálhatók a plébániai honlapon.
Egyházi hozzájárulás (Felkerült: 2016. június 22-én)
A nyári hónapok beköszöntével - az elmúlt évekhez hasonlóan - csökkent a plébánia bevétele, melynek következtében a egyházközségünk fenntartása labilissá vált. Ezért kérjük a kedves híveket, aki teheti, fizesse be az egyházi hozzájárulását. Megértő tá-mogatásukat ezúton is köszönjük.
Rózsafüzér Társulat (Felkerült: 2016. június 22-én)
Július 1-én, pénteken délután 5 órától a Rózsafüzér Társulat szokásos összejövetelét tartja az iroda melletti közösségi teremben.
Szőlőfürt (Felkerült: 2016. június 16-án)
Megjelent a Szőlőfürt nyári száma, melynek önköltségi ára: 150.- Ft. Vigyünk belőle ismerőseinknek, rokonainknak.
Karitász gyűlés (Felkerült: 2016. június 16-án)
Június 26-án, vasárnap 16.30-tól karitász gyűlés lesz. Minden önkéntes megjelenésére számítunk.
Nyugdíjas Klub (Felkerült: 2016. június 16-án)
A Nyugdíjas Klub nyári szünet előtti utolsó foglalkozása június 23-án, kivételesen csütörtökön, délelőtt 10 órakor lesz a Közösségi Házban. A meghívott vendég Kereskényiné Nemes Lívia református lelkésznő lesz. Minden nyugdíjas társunkat szeretettel várunk.
Hittanos tábor (Felkerült: 2016. június 9-én)
Az egyházmegyei CsaládKözPont családi zarándoklatot szervez a kecskeméti Arborétum Mária Kápolnájához június 26-án, vasárnap. Információ és jelentkezés a www.csaladkozpont.hu weboldalon vagy a 62/311-216/116., 117. mellék, illetve a 20/82-80-476 telefonszámon.
Hittanos tábor (Felkerült: 2016. június 2-án)
Július 11. és 14. között napközis jellegű hittanos tábor lesz. Jelentkezési lapok az irodában kérhetők.
Simon Bálint diplomakoncertje (Felkerült: 2016. június 2-án)
Június 6-án, hétfőn 17 órától lesz kántorunk Simon Bálint diplomakoncertje az új Zsinagógában.
Műsor:
- J.S.Bach: O Lamm Gottes, unschulding BWV 656
- J.S.Bach: e-moll Prelúdium és Fúga BWV 548
- *G.F.Handel: F-dúr Szonáta HWV 405
- L.Vierne: Lied
- A.Guilmant: d-moll Szonáta Op.42. No.1
* Blockflötén közreműködik: Gilich Dóra és Erdei Máté
Felkészítő tanárok: Dr. Csanádi László DLA és Lőrincz László kamaratanár
Mindenkit szeretettel vár Bálint a vizsgakoncertjére. Ezen a délutánon az iroda 16.30-ig lesz nyitva.
Te Deum (Felkerült: 2016. május 26-án)
Június 12-én, vasárnap a 10 órai szentmisén lesz a hittanos gyerekek évzárója, a Te Deum. Kérjük a gyerekeket, szüleiket, hogy a nyári szünetben is rendszeresen járjanak szentmisére.
Rózsafüzér Társulat (Felkerült: 2016. május 26-án)
Június 3-án, pénteken du. 5 órától a plébániai közösségi teremben a Rózsafüzér Társulat összejövetele lesz, melyre minden tagot szeretettel várunk.
(Felkerült: 2016. május 19-én)
Úrnapján, május 29-én a 10 órai szentmise után körmenet lesz a téren. Szeretettel várjuk a kedves híveket erre az ünnepi alkalomra.
Nyugdíjas Klub (Felkerült: 2016. május 19-én)
A Nyugdíjas Klub következő foglalkozása május 27-én, pénteken lesz a Lechner téri Szent Rozália görög katolikus kápolnában. Gyülekezés a Szent István téri víztorony mellett 1/2 10-kor.
Karitász gyűlés (Felkerült: 2016. május 12-én)
Május 22-én, vasárnap délután 16,30-tól karitász gyűlés lesz. Minden tag megjelenésére számítunk.
Esperes kerületi Mária zarándoklat (Felkerült: 2016. május 12-én)
Május 22-én vasárnap esperes kerületi Mária zarándoklat lesz. Templomunkba kb. 12 óra 30 perckor érkeznek a zarándokok Petőfitelepről és innen a rókusi templom felé halad a menet. A nap zárásaként a Dómban lesz közös szentmise. A részletes útvonalat a hirdetőtáblán lehet megnézni.
Pünkösdhétfői plébániai lelkinap - program (Felkerült: 2016. május 12-én)
Pünkösdhétfői Lelki Nap, Szent Gellért Plébánia, 2016. május 16.
Tervezett program:
9.30-10.00: Gyülekezés, regisztráció, ebédjegyek átvétele Énekgyakorlás
10.00-10.45: Zatykó László ferences atya előadása a templomban, címe: A béke öröme
10.00-13.00: Gyermekprogramok a Közösségi Házban
11.00-12.00: Csoportbeszélgetés
12.15-12.45: Megosztás a csoportokban elhangzottakról
13.00-14.00: Ebéd
14.00-15.00: Játék gyerekeknek és felnőtteknek a Tátra téren
15.00-16.30: A kisherceg - Egyházközségünk apraja és nagyja előadásában
17.00-18.00: Szentmise
A lelki napon gyónási lehetőség lesz a csoportbeszélgetés idején illetve az atya által megadott időpontokban.
Ebédet csak azoknak tudunk biztosítani, akik előre jelentkeztek!
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
Májusi egyházzenei programok (Felkerült: 2016. május 5-én)
Május 8. 18:00: Az esti szentmisén block­flötén közreműködnek Gilich Dóra és Erdei Máté, az SZTE-ZMK blockflöte szakos ta­nulói, és orgonán Simon Bálint, az SZTE-ZMK orgonaszakos hallgatói. Kamara­tanáruk: Lőrincz László
Május 14. 18:00: Az esti szentmisén közre­működik az SZTE-ZMK Gregorián együttese. Vezényel: Szudi Mária
Május 15. 18:00: Az esti szentmisén orgonán közreműködik Bogáti Júlia, az SZTE-ZMK orgonaszakos hallgatója. Felkészítő tanára: Dr. Csanádi László
Május 21. 18:00: Az esti szentmisén orgonán közreműködik Simon Tamás egyházkarnagy
Május 22. 18:00: Az esti szentmisén közreműködik a dorozsmai Hozsanna Kórus. Vezényel: Pócsai György
Május 29. 10:00: A délelőtti szentmisén közreműködik a LUMEN Együttes. Zenei vezető: Tóthné Cseh Erika
Pünkösdhétfői plébániai lelkinap - jelentkezés (Felkerült: 2016. április 28-án)
Május 16-án, pünkösdhétfőn plébániai lelkinapot tartunk, meghívott vendégünk Zatykó László ferences atya lesz. Most is lesz közös ebéd, de csak annak tudunk ebédet biztosítani, aki előre bejelentkezik és ebédjegyet kap. A nap sikeréhez mindig nagymértékben hozzájárul a kedves hívek sütije, melyet most is szeretettel kérünk.
Rózsafüzér Társulat (Felkerült: 2016. április 28-án)
A Rózsafüzér Társulat legközelebbi találkozója május 6-án, pénteken délután 17 órakor lesz az iroda melletti közösségi teremben.
Lorettói litánia (Felkerült: 2016. április 28-án)
Május hónapban minden este a szentmisék után közösen imádkozzuk el a Lorettói litániát.
Toronyirány Magazin (Felkerült: 2016. április 14-én)
Még van a Toronyirány Magazin tavaszi számából. Az újságos asztalról ingyen elvihető.
Úrnapi körmenet (Felkerült: 2016. április 14-én)
Úrnapján május 29-én a 10 órai szentmise után többek kérésére úrnapi körmenet lesz a téren. Ehhez négy szabadtéri oltárt kell kialakítani. Kérjük azokat a csoportokat, amelyek szeretnének oltárt készíteni, jelentkezzenek a plébános atyánál, vagy az irodában.
Bérmálás (Felkerült: 2016. április 14-én)
Templomunkban a bérmálás május 22-én a 10 órakor kezdődő szentmisében lesz. Imádkozzunk a fiataljainkért.
Plébániai lelkinap (Felkerült: 2016. április 14-én)
Május 16-án, pünkösdhétfőn plébániai lelkinapot tartunk, melyre szeretettel hívjuk közösségünk valamennyi tagját. A nap részletes programjáról később értesítéssel leszünk.
Karitász gyűlés (Felkerült: 2016. április 7-én)
Április 17-én, vasárnap délután fél 5 órától karitász gyűlés lesz a Közösségi Házban. Minden önkéntes megjelenésére számítunk.
SzJA kétszer 1% (Felkerült: 2016. március 31-én)
Még nem zárult le az előző évi adóbevallások időszaka. Szeretettel kérjük híveinket, hogy tegyék meg adójuk kétszer 1%-ának felajánlását a katolikus egyház, illetve a TÉKA Alapítvány javára. A rendelkező nyilatkozatok az újságos asztalról elvihetők.
Lelki nap özvegyek és gyászolók részére (Felkerült: 2016. március 31-én)
A Szeged-Csanádi Egyházmegye Pasztorális Helynökség CsaládKözPontja lelki napra hívja az özvegyeket és gyászolókat április 16-án, szombaton 9.00-től 16.00-ig a Katolikus Házba (Dugonics tér 12.) A lelki napot Kiss Didák ferences atya tartja. Érdeklődni és jelentkezni a CsaládKözPont elérhetőségein lehet, melyek a kihelyezett szórólapokon olvashatók.
Espereskerületi rózsafüzéres találkozó (Felkerült: 2016. március 31-én)
Április 4-én, hétfőn 16 órától espereskerületi rózsafüzéres találkozó lesz a szeged-tápéi templomban. A Mars térről induló 73-as busszal lehet kijutni Tápéra és a Rév utcai megálló után kell leszállni a buszról.
Megjelent a Szőlőfürt (Felkerült: 2016. március 24-én)
Megjelent a Szőlőfürt húsvéti száma, önköltségi ára: 150.- Ft. Vigyünk belőle ismerőseinknek, rokonainknak.
Rajzpályázat (Felkerült: 2016. március 24-én)
Az Országos Katolikus Karitász "Embertől Emberig" címmel rajzpályázatot hirdet általános iskolásoknak. A tájékoztató plakátot a hirdetőtáblára kitettük.
Jelentkezés papneveldébe (Felkerült: 2016. március 24-én)
A Szeged-Csanádi Egyházmegye várja azoknak a szabad állapotú érettségizett, vagy diplomás férfiak jelentkezését, akik osztatlan szívvel kívánják Krisztust követni, és papi hivatást éreznek lelkükben. Jelentkezési határidő: június13. Az érdeklődők a plébános atyától részletes tájékoztatást kaphatnak.
Aki a húsvéti ünnepekre nem tudott eljönni (Felkerült: 2016. március 24-én)
Szeretettel kérjük a kedves híveket, jelezzék az irodában, vagy a sekrestyében, ha rokonaik, vagy ismerőseik között tudnak olyan betegről, aki a húsvéti ünnepekre nem tudott eljönni, illetve elsőpéntekenként szeretne gyónni és áldozni. Szívesen meglátogatjuk őket.
Engesztelő imahét (Felkerült: 2016. március 24-én)
Az engesztelő imahét hazánkért és a békéért március 27-től április 4-ig tart. Kérjük, hogy az otthon végzendő imáról ne feledkezzenek el.
Rózsafüzéres találkozó (Felkerült: 2016. március 24-én)
Április 1-én, pénteken rózsafüzéres találkozó lesz az iroda melletti hittanteremben. Minden tagot szeretettel várunk.
Óra átállítás (Felkerült: 2016. március 17-én)
Március 26-án, jövő hétvégén, szombatról vasárnapra virradóra lesz a tavaszi óra átállítás. Éjjel 2 órakor 3 órára kell előreigazítani az órákat.
Karitász tavaszi alkotóházának kézműves alkotásai (Felkerült: 2016. március 17-én)
Az egyházmegyei karitász tavaszi alkotóházának kézműves alkotásait ebben az évben a mi közösségünk karitász csoportja kapta. Az alkotásokat a szentmisék után árusítják önkénteseink. A bevételt a rászorulók támogatására fordítjuk.
Látogatható betegek jelzése (Felkerült: 2016. március 17-én)
Szeretettel kérjük a kedves híveket, jelezzék az irodában, vagy a sekrestyében, ha rokonaik, vagy ismerőseik között tudnak olyan betegről, aki a húsvéti ünnepekre nem tud eljönni szentmisére, illetve elsőpéntekenként szeretne gyónni és áldozni. Szívesen meglátogatjuk Őket.
Nagypénteken délután az iroda zárva lesz. (Felkerült: 2016. március 17-én)
Március 25-én, Nagypénteken délután az iroda zárva lesz.


TÉGLAJEGY ÁRUSÍTÁS

A Közösségi Ház makettje

A Közösségi ház fenntartásának elősegítésére téglajegyeket árusítunk, melyek 200, 1000, és 5000 Ft-os címletekben kaphatók a plébánián. Az építkezés Isten segítségével befejeződött, ám a tartozásainkat még rendeznünk kell. A Ház fenntartásához, vagyis a sikeres közösségi élet új helyszínének biztosításához anyagi forrásokat kell előteremtenünk. Ebben Önök is részt vállalhatnak, mert a téglajegy-bevételeket erre a célra fordítjuk.

A közösségi házat működtető TÉKA alapítvány a Csongrád Megyei Bíróság által nyilvántartásba vett közhasznú szervezet, és így az alapítványnak befizetett adományok után adókedvezményre jogosító igazolást is tudunk adni.

MISEREND

Vasárnap: 10 és 18 óra
Hétköznap: 18 óra

Gyóntatás: szentmisék előtt fél órával
Lelkibeszélgetés: előre megbeszélt időpontban, de sürgős ügyben bármikor lehet a plébánost keresni.

IRODAI SZOLGÁLAT

Hétfő - Péntek:
9-12 és 15-18 óra

ÁLLANDÓ PROGRAMOK

Minden hétfő, 18:00:
Szent Mónika imacsoport.

Minden kedd, 9:00-19:00:
Szentségimádás.
9:00: Laudes
17:30: Vesperás

Első szerda, 17:00:
Rózsafüzér társulat.

Első csütörtök, 17:30:
Szentségimádás.

Minden csütörtök, 17:00:
Mária Légió.

Első péntek,
a szentmise után:

Jézus Szíve litánia.

Utolsó péntek, 10:00:
Nyugdíjas Klub.

Első szombat, 17:30:
Közös ima Szűz Mária szándékára.

Minden szombat,
10:00-11:30:

Cserkészfoglalkozás.

Minden szombat, 15:30:
Igeliturgia az Acél utcai
Idősek Otthonában.

Havonta egyszer szentmise.

Minden szombat,
a szentmise után:

Isteni Irgalmasság imacsoport

Harmadik vasárnap,
16:30:
Karitász gyűlés

További programok:
Csoportok oldalon

EGYÉB